TV Sencor neukládá některé kanály-reklamace.
Moderátor: Moderátoři
TV Sencor neukládá některé kanály-reklamace.
Problem-automaticé ladění příkladně najde 85 TV programů a uloží jen 59.Při ručním zadání kanálů,konkrétně K28 a K40 TV pokaždé najde 13 TV programů,ale neuloží ani jeden.Signál vpořádku,ověřeno jak v rodinném domku,tak v paneláku,jiné televize a setopboxy problém nemají.Včera mi přišla reklamace jako opravené,ale problém trvá.Napsali,že přehráli soft a že sáhodlouze se rozepsali o kvalitách signálu a antén.Dnes jsem jim to šel znovu reklamovat a borec mi řekl ať si k tomu koupím setopbox.Myslel jsem že mě jebne,protože kvůli tomu se ta televize kupovala,aby tam nebyl.Pokud mi to zase vrátí ze stejným problémem,jaká je šance jim to vrátit když budou tvrdit,že je problém u mně?Na prodejně nemají antény tak jim to nemůžu předvést.
Jo a je to krám a neměli to kupovat, tak už to nemusíte psát.
Pokud se to z druhé reklamace vrátí ve stejném stavu (zkontrolováno před převzetím a podpisem!, na to máš právo), tak řekni rovnou, že jsi ztratil důvěru ve výrobek, který ti prodali a že chceš hned vrátit oproti protokolu peníze a v hotovosti.
Problém není v přehrátí programu, ale ve spolehlivosti dané paměti.
Pokud se něco naladí a neuloží, tak to může být tzn. testovací program, kde nic není a proto to neuloží, ale to si může zkusit na to kanálu dát ručně do prázdného seznamu.
Jinak tato "sračka" je montovaná např. z panelu Samsung a má většinou jednu desku, kde je jak zdroj, tak hlavní deska a zrovna v tom bych "sračku" určitě neviděl. Já osobně bych ji klidně doporučil jako levnou a fungující TV, kterou za 5 let každý může vyhodit a nemusí brečet, co to stálo. Je plno stejně levných TV od výrobců "značkovějších", které bych si dovolil nazvat rovnou sračkou opravdovou. Dokonce bych si dovolil tvrdit, že Sencor se poslední dobou i spravuje až tak, že se to dá a vyplatí opravovat. Je to asi tak stejné jako ECG.
Samozřejmě vše, co je v záruce, tak reklamovat. Je to sice oprava na půl hodiny, když je vše po ruce, ale až po záruce.
Pokud ta televize kanály v MUXu najde a pojmenuje je, tak ať by byl signál jakýkoliv, není důvod je neukládat.