Zdejší pepík9 mi něco poslal v balíku na poštu. Do SZ mi poslal sledovák a kód na výběr. Nikdy jsem s kódem nic nedostal a tak jsem nevěděl jak to funguje. Čekal jsem lístek ať si pro balík dojdu a nic.
2 dny po tom, co mi poslal sledovák tak na naší poště podle něho nic nenašli i když pepíkovi9 přišla SMS že je balík na naší poště. Heslo jsem s sebou neměl). Pak jsem neměl 2 dny čas se tam stavit. V pátek pepíkovi9 přišla SMS že balík bude pozítří v pondělí vrácen. Dnes jsem dopoledne na poštu dorazil, zadal kód a balík tam byl.
Jen mě překvapilo že tomu říkají zrychlený vydání, čekal jsem tam stejně v řadě jako jindy a u vokýnka chtěli ofčanku. Nechápu proč, kde bych si asi ten kód nahonil, jednoznačně mohl přijít jen mě.
Tak jsem se báby zeptal jak to funguje. Tvrdila, že kód chodí do SMS, jenže já jsem pepíkovi9 číslo mobilu nedal. Na to mi odpověděla, že pokud není při podání balíku číslo mobilu adresáta, kód nejde vygenerovat. Taky jsem se dozvěděl, pokud je kód, tak se nedávají lístky do schránky, což chápu že je zbytečný, pokud by bylo upozornění v SMS.
Tak jak to vlastně je? Doufám, že máš kompetenci mi k tomu podat vysvětlení.
Díky!