Tiskárna EPSON WP-4535

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jirkati

Tiskárna EPSON WP-4535

#1 Příspěvek od jirkati »

Dnes mě dostal na kolena servis tiskáren.

"Dobrý den, bohužel inkoustové tiskárny už neopravujeme, protože mnohdy oprava přesáhne pořizovací cenu zařízení."

Tiskárnu jsem asi dva měsíce nepoužil a při nutné potřebě tisku jako naschvál porucha, spočívající ve špatně podaných barvách. Přitom test zásobníků ukazuje dostatek barev. Nechal jsem provést čištění hlav, ale vše při starém a přitom žádná hláška poruchy. Bohužel, cvičný výtisk pro servis jsem nechal vytisknout rovnou v PDF, takže ho nemůžu kvůli velikosti přiložit. Snad bude večer více času.
Ještě že mám v chodu laserového dědečka Samsunga ML 1640, který je snad nezničitelný. Jenže někdy je barva potřeba.
Měl by, prosím, někdo radu, co s tiskárnou ještě bez servisního návodu provést?
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Ked nepomaha opakovane cistenie ani hlbkove cistenie (neviem, ci to ma aj EPSON), tak hlavu von a cistit rucne.

P.S. Samsung ML-1640 ma dve slabe miesta - elyty v zdroji (LED po zapnuti rychlo blikaju) a spinac vrchneho krytu vystupu papiera - tam sa zdeformuje plast a nespina to. Myslim, ze som tam pridaval nejaky kusok plechu.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jezevec »

jirkati píše:...Měl by, prosím, někdo radu, co s tiskárnou ještě bez servisního návodu provést?

Zkus najít v okolí jiný servis. Pokud se nepodaří, pusti se do toho sám, nemáš co ztratit.
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Servisny manual som nasiel tu: https://yadi.sk/i/BQYGXB9i3YXwwC
jirkati

#5 Příspěvek od jirkati »

Díky, vyzkouším.
Dnes jsem obvolával snad všechny servisy v Liberci. Všichni se od inkoustovek odtahují. Jako posledního jsem kontaktoval jedním servisem doporučeného soukromníka. Sice tuto tiskárnu nikdy neopravoval, ale mám mu v pátek zavolat, jestli by to zkusil.
keemo

#6 Příspěvek od keemo »

alespon mas pro priste ponauceni ze inkoustovka by nemela zustat stat.... jinak ti zaschnou hlavy
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Habesan »

O důvod víc, proč inkoustovku NIKDY nepořizovat.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“