Vibrograf M80, zhorena tantalova kvapka
Moderátor: Moderátoři
Po takových kopancích jako obrácení polarity napájení a nastrkání IO opačně to bude chtít prověřit všechny části, než v situaci když jsi tam měl jen jednu závadu.
Máš čím vyzkoušet ten TXCO-4?
- tiktak1953
Ty maš navod ako by sa to dalo vyskusat v bojovych podmienkach u mna doma? Momentalne sa tomu vibrografu venujem len okrajove.
TCXO je krystalový oscilátor jestli dobře vidím ve schematu 64 MHz dostavitelný trimrem.
Hele to nikoho nezajímá při řešení oprav, kolik práce máš na baráku a co ti uschlo na zahradě, to je tady k hovnu. Asi jako tě nezajímá, když si zavoláš sanitku, jestli doktor má starosti s manželkou nebo s autem v servisu.
- tiktak1953
- tiktak1953
.DAKUJEM vám za snahu pomôcť.Keby ste mali neake info ohladom takehoto vadneho vibrografu dajte vediet.Aj snimac by mi velmi pomohol,mozno by bol dobry aj z ineho vibrografu,pripadne by som vnutorne zapojenie prerobil. Viac na obr.
----------------------------
niekde som zle napisal,ze pri tikani testovanych hodiniek blika cervena ledka podla tikania hodin co je zle!Podla tikotu hodiniek blika Zelena ledka.Podla zelenej sa aj akoby nastavilo potenciometrom jemne ladenie. Cervena svieti asi pri poruche.