VKV tuner JVC JT-V31
Moderátor: Moderátoři
- img_rbk_OM
Prosím Vás o pomoc, kto máte takýto tuner o odfotografovanie prípadne odpísanie pripojenia. Na anténe sú čísla 1 až 8 a na doske plošných spojov mám čísla 103-červ. 104-žltý 301-fial. 302-mod. 305-oranž. 311-čier.
Vopred ďakujem za pomoc
Štefan
sú nejaké foto, len je to typ V3 a nie V5, ale bude to pravdepodobne to isté, pokiaľ sú zhodné aj rozsahy, doma mám T-10XL, ak by horelo. Ale mal si to aspoň nafotiť, a dať to sem. A že to malo byť nafotené pred rozpojením, ... no na to si odpovedz sám....
to vyfot: - len predpokladám, že si nikto za poskytnutý manuál nepýtal žiadne peniaze .....
Stefan31
- img_rbk_OM
- img_rbk_OM
1- biela
2- nič
3-žltá
4-čierna
5-červená
6-fialová
7-nič
8-hnedá
Tak by som ich vyskúšal zapojiť podľa toho, ak jedna farba nesedí, tak ju zapojiť namiesto chýbajúcej. A vyskúšať aspoň jeden rozsah ..... počet vývodov sedí, tak by som to riskol, veď čo?
- img_rbk_OM
Už sa teším, že to zajtra dokončím.
Štefan31, ani som nedúfal, že sa niekto ozve, ale je to zrejme kladná karma.
Ja tiež ešte pred hádam 10 rokmi jeden z našich zháňal nemecký konektor ja som ho mal z Robotronu viac kusov tak som mu zaslal na jeho adresu bez upozornenia v obálke a bol veľmi prekvapený že mu prišiel konektor nakoľko to uviedol. Pre mňa to bolo tiež príjemné, že som mohol pomôcť.
Ešte raz veľké díky za pomoc šťastné vianoce a veľa zdravia do Nového roku 2021
V tejto dobe hlavne vitamin C čistý, vitamin D a magnesium 500.