Nový mobil
Moderátor: Moderátoři
Vypadá hezky a zcela jistě bude i levný...
https://www.novinky.cz/auto/clanek/desi ... u-40344548
... Přestává mi bavit dotovat čínu .
Huawei narazil na Trumpa, Xiaomi zase pri nečinnosti odpája WiFi, aspoň Redmi Note 9s. Mne by to nevadilo. U Moto G Pro mi asi nič priamo nevadí, pokiaľ nebude problém s expozíciou záberov. Snáď to nebude horšie ako u Honoru 4. A ako bonus má stylus s tenkým hrotom. 9G je už príliš "pádlo".
Samsung A51 pri fotení v interiéri údajne nevie utrafiť tón farby.
CPU od Qualcomm je dle mého názoru dobrá volba. Moto lepší volba jak Huawei/Honor i když dnes to čína již je.
Osobně sem měl v ruce sousedovu motorolu a neoslovil mě příliš OS, nevím jestli tam byl Android One ale některé věci mi přišly málo User Friendly.
Soused si stěžoval třeba na budík a když sem mu ukázal budík na Samsungu tak slintal. Nakonec nainstaloval alternativní Apps, jenže reklamy atd...
Na druhou stranu to není mobil pro ty, kdo hledají lehoučkou placku (sotva s výdrží 1 den) a mraky předinstalovaných aplikací, které stejně nevyužije.
Podotýkám, že ho používám na práci, nikoli na hraní.
Bohužel už asi bude těžko k sehnání, byl nahražen MOTO G8 Power s (možná) nepříjemnými změnami. Zejména chybí slot na SD kartu, více foťáků místo jednoho trochu slušného, displej s vyšší rozlišením (zbytečné) ale samozřejmě s větší spotřebou.
Nikomu nic nevnucuju jen jsem se musel podělit so své zkušenosti.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Heh, SGS3 je stále v predaji. To čumím.
Takže když už, tak alespoň S5 Neo...
ROMka není oficiální. Takže pozor aby vše správně fungovalo.