Sháním schéma na stabilizovaný zdroj RSZ20P

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jjilek
Kontaktovat uživatele:

Sháním schéma na stabilizovaný zdroj RSZ20P

#1 Příspěvek od jjilek »

Omlouvám se, vytahuji 11 roků staré vlákno za nových okolností. Sháním schéma nebo návod vč. schémat na zdroj z Radiotechniky RSZ20P (RSZ30P).
Na webu koluje návod v pdf (stahuj.to) aj., má ale jednu vadu. Neostrost nebo malé rozlišení, které na některých schématech způsobuje nečitelné texty.
Nenajde se u někoho nejlépe originál?
Při opravě bloudím v kabelových svazcích.
Hill
Administrátor

#2 Příspěvek od Hill »

Pokusil jse, se z toho něco vytáhnout (výsledek zde), ale nakonec znovu vyhlašuji poptávku po předlohách, přece jen technika pokročila a i z vybledlých originálů by se daly dostat čitelné skeny.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jjilek »

Snažil jsi se podobně jako já. Bohužel očíslování u desky stabilizátoru je nečitelné zjevně z prostého důvodu - nízké rozlišení při skenování. Zkoušel jsem i různé programy pro ostření fotek, ale je to stále jen chaotický chumel bodů.
V nejhorším případě budu muset na zdroji hledat kabel po kabelu, nejhorší je, že některé pájecí body jsou blbě přístupné. Pokud to dám dohromady, tak výsledek sem dám. Občas někdo má podobnou potřebu.
Na podobný problém jsem už narazil, když jsem se snažil skenovat předlohy A3 nebo A2, samozřejmě na malém skeneru bez úspěchu. Proto jsem každému zájemci o Tesla manuály (kterých je tu hodně) nabízel zprostředkování xerokopiíí 1:1 v copycentru. Někdy jsem ale uspěl fotografováním předlohy. Výsledná 20MB fotografie toho ukáže poněkud víc. Ale také to není obecně použitelné.
lubos1961

#4 Příspěvek od lubos1961 »

Pokusil jsem se také z toho špatného skenu RZS 30P vytáhnout co se dalo, na něco jsem musel hodně potrápit i mou mozkovnu, ale snad by to mělo být už použitelné. Dal jem to do sekce - Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“