HP 6710 bluetooth potíže

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jardafiala

HP 6710 bluetooth potíže

#1 Příspěvek od jardafiala »

Zdravím, nainstaloval jsem WIN7 professional 64bit. Pokouším se připojit modul bluetooth (BCM92045NMD). Při startu na něm problikne žlutá LED spolu s modrou LED indikující zapnutí WiFi na liště notebooku. Po startu windows se už nerozsvítí, instalace softwaru od HP po mně chce ať ji namontuju nebo zapnu. Mám 3 stejné moduly, chovají se stejně. Dělám něco špatně nebo jsou všechny 3 kousky zdechlé? Jsou z různých NTB, nevím jestli od HP.
Nebo je to ta pitomá vlastnost notebooků od HP co třeba u NC6000 nedovolilo použít WiFi moduly, které nebyly přesně pro něj a bios mě vyfakoval, co že to tam strkám a s tím že nebude hrát? (To se dalo očůrat jen tak, že se modul připojil až po startu když nabíhal systém, samozejmě po každém vypnutí takže nepoužitelné :( )

NAŠEL JSEM po delším hledání. Po několika nezdařených pokusech přidat hardware, nainstalovat ovladač a podobně jsem zjistil, že je nutno nainstalovat Wireless Assistant. Když v něm zapnu bluetooth najde si ovladače a pak už ho lze zapnout a vypnout tlačítkem pro WiFi na liště. Bez něj to nefunguje !

Pro admina - smazat(?) 8O
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“