Beko NR28B8T09STX

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Kaca
Kontaktovat uživatele:

Beko NR28B8T09STX

#1 Příspěvek od Kaca »

Zdravím ! Na místo Beka do kterého jsem nesehnal procesor jsem sehnal chasis z Beka NR28B8T09STX. Televize je v chodu ale je rozladěný oscilátor sinusového kmitočtu a není zaaretovaná synchronizace. Pokud byste někdo věděl co s tím prosím poradte. Nevím jestli se tohle dá odstranit v SM nebo jestli je chyba v procesoru (MSP34006B8) nebo může být ještě někde jinde. Pokud by se tato závada nechala odstranit nastavení v SM potřeboval bych vědět jak do něho. Děkuji Kaca
Pesko

#2 Příspěvek od Pesko »

Máš v tom dajaký chaos. MSP34006 BB je zvukový obvod.
Návštěvník

Re: Beko NR28B8T09STX

#3 Příspěvek od Návštěvník »

Kaca píše:Zdravím ! Na místo Beka do kterého jsem nesehnal procesor jsem sehnal chasis z Beka NR28B8T09STX. Televize je v chodu ale je rozladěný oscilátor sinusového kmitočtu a není zaaretovaná synchronizace. Pokud byste někdo věděl co s tím prosím poradte. Nevím jestli se tohle dá odstranit v SM nebo jestli je chyba v procesoru (MSP34006B8) nebo může být ještě někde jinde. Pokud by se tato závada nechala odstranit nastavení v SM potřeboval bych vědět jak do něho. Děkuji Kaca

Zkus přeložit do češtiny co vlasně chceš . Poslední sinus oscilátor jsem viděl u tvp Dukla a pokud si matně vzpomínám , tak i u Rubína 714 .
V obou případech byl serv. mód na kulový a v tvém případě tomu bude stejně .
Zdravím Ivan
Kaca
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Kaca »

No, trochu jsem se do toho zamotal. Nechte to být. Zatím to dám všechno na chvíli k ledu. Dík a zdravím
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“