z této televize? Je to nastaveno jako vstup AV signálů, a já bych to potřeboval přepnout aby se to chovalo jako výstup. Originál manuál jsem nenašel, ale je na internetu. Docela to spěchá
Prosím o radu - Samsung UE48J5572
Moderátor: Moderátoři
Prosím o radu - Samsung UE48J5572
z této televize? Je to nastaveno jako vstup AV signálů, a já bych to potřeboval přepnout aby se to chovalo jako výstup. Originál manuál jsem nenašel, ale je na internetu. Docela to spěchá
Video signál je jen na žlutém, červený a bílý jsou pro zvuk. Při takovém dotazu bys měl psát, proč to potřebuješ jinak ti nikdo neporadí. Pokud chceš jen výstup pro zvuk, tak k tomu slouží výstup na sluchátka nebo Výstupní port S/PDIF. Pokud potřebuješ ukládat celý obraz a zvuk, tak od toho je USB port. Počítej s tím, že to půjde přehrát jen na té TV. Protože se ptáš takhle, tak máš TV asi jen jako monitor k satelitu nebo ke kabelovce, T2 totiž neumí a proto sama nic nepřijímá. V tom případě se starej o ten signál, co leze z daného zařízení do TV. Tzn. na straně výstupu z toho zařízení a ne až na vstupu TV.ronoda píše:Může mi někdo poradit jak dostat AV signál (žlutý, červený a bílý konektor) z této televize?
Maximum RF 4000, jehož pomocí chci na padesátém kanálu rozvést stejný program na více televizorů klasickým koaxiálem. Díky větší vzdálenosti je koax nejvhodnější (a taky nejlevnější) řešení. Tahle televize už umí DVBT2, takže žádný setobox nepotřebuji. Stačil by SCART a bylo by po problému, ale to tento televizor bohužel nemá.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
https://www.alza.cz/vention-hdmi-to-rca ... 858219.htm
Je na HDMI výstup, nebo je to zase jenom vstup_?
Díky za info.
Vymějšlíš fakt blbosti.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Viděl jsem i malou televizi nad pisoárama, řešení když máš 4 piva a je přesilovka:-)
Být ve vládě, tak prodej takových svinstev okamžitě stavím na úroveň trestného činu.
Jiná věc je, pokud ji máš z druhé ruky.
Lidi časem přijdou na to, že je trh ojebává, zřejmě to ale bude dlouho trvat.
Zkrátka, v dnešní době se atrapy povýšily i na polovičaté funkce a prodávají se jako skutečné výrobky, tak je třeba dávat pozor na to, jestli to, co vypadá jako telka je skutečně telka, atd, atd.
Ani SCART není žádná záruka, už jsem vícekrát četl nebo slyšel, že měly osazeny jen vstupy.
Zkrátka, hlídat se musí FAKT VŠECHNO, protože dnes je doba ojebávací a podvodná.
Co já už si nekoupil výrobků...
Smůla.
Nebudu platit předražený šrot.