Jak správně zapojit elmotor 2,2kw950ot

Vše co se týká silnoproudu.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
palmalsport

#16 Příspěvek od palmalsport »

U takto starých motorů, sem doplňoval cizí chlezení, a byl klid. :)
pawka

#17 Příspěvek od pawka »

Mám novýho pacienta nejdrív jsem myslel,že to mám špatně zapojený,ale když měřím odpor i mezi rozdnýma barvama cívek,při rozpojeným stavu,tak je to jasny mezizavytový skrat.

jak by jste tohle zapojili s kondíkem vy?

Obrázek

na tom motoru není žádný štítek ba ani místo na něj ani schéma. vývody cívek jsou alespoň barevně rozlišené. asi tomu založim nové téme s nápisem Gude. protože to bude a asi i řešilo vicero lidí. tahle znacka je dobrá jen v nízké ceně.
Nevím podle čeho se pozná UVW1 / UVW2 aby nastala posloupnost cívek v trojuhelníku,nebo to je jednou jakou začnu a vždy to bude posloupné.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pajosek2 »

palmalsport píše:Až na tu skutečnost, že při provozu na nízké otáčky, se ten motor uvaří :D
Neuvaří,protože nepodava plny výkon a nepotřebuje plné chlazení.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
weed_smoker

#19 Příspěvek od weed_smoker »

pawka píše: Jinak kdyby někdo za peknou cenu z Pardubicka měl silnější 950ot/min třeba 4 nebo 5 kw, tak at se ozve.

Mám 1450 ot 1x7.5 a 2x2.2kW

FERYACT píše:Kdyby se nedaly provozovat elmotory při snížených otáčkách nikdo by měniče nekupoval.

Dobrý měniče dokážou frekvenci(tím otáčky) i zvýšit,výstup kvalitního měniče EURODRIVE 480 uměl 0-480Hz a to nebyla extra novinka,byl z 90.let.
pawka

#20 Příspěvek od pawka »

Mám ještě otázku, jak se pozná na motoru, kolik můžu frekvenčním měničem, přidat nebo ubrat Hz , aby něco nezničil nebo někoho nezabil.
Měnič má rozsah 0-400Hz.
Odpovědět

Zpět na „Silnoproudá technika“