Jak zrychlit elektrickou dětskou motorku
Moderátor: Moderátoři
Jak zrychlit elektrickou dětskou motorku
Odkazy: Motorka
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Až povyroste, vyhodíš převodovku a můžou závodit z kopečka. Pak to jede rychleji. Jen to nemá brzdu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
https://www.youtube.com/watch?v=19wYCVGJBcM
Baterky v tom vydrží tak jednu sezónu, nabíječky jsou na nabíjení na čas, čili nevypnou když je baterie nabita.... Doporučuju vrátiit ve 14denní lhůtě a nepodporovat čínský šajz .... nemluvě, že kolečka jsou tak tvrdé, že to drcení kamínků na chodníku je k nesnesení a na vlhké trávě to zase prokluzuje....
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Když si vzpomenu, jak jsem míval takovou tu šlapací čtyřkolku jakože formuli, s tím se užilo prdele; větší talíř dopředu, posunout sedadlo vzad, delší kliky a jak to umělo fofrovat. Kdepak nějaká čínská plastová kraksna.
Máme sice i syna (necelé 2 roky), ten to asi užije více.
Teď je tam Pb aku 6V (7Ah). Napadlo mě to zkusit připojit na 12V gelovku, ale mám obavy o ty motory, aby neshořely. Přeci jen jsou na 6V. Kdyby to jelo alespon těch 7 km/h, myslím, že by to byl větší zážitek i pro to dítě
To není jako kdysi...
A ještě bych skouknul převodovku. Ať to za chvíli jen nestojí i s běžícími motory.
A pokud je to jen start - stop, bez řízení rychlosti, tak bych do toho už vůbec nevrtal nebo začal právě tím.