Sháním, vyměním Amáro, PE a KTE

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
stepa
Kontaktovat uživatele:

#211 Příspěvek od stepa »

Marcelto píše:Čakať a čakať no jo ale ja sa dočkám tak max raz do roka, preto to z toho rapidshare.com už ani neskúšam !

Chapes, ze to tam uploaduji lide, kteri maji vetsinou premium, takze jim to je jedno. A predpokladam ze to nejsou Mirojovy UPy, vetsinou to je tady vsechno prevzate z ruznych wa*for :wink:
Davidsev

#212 Příspěvek od Davidsev »

Prosím nedávejte to na ten Rapidshare, mně z toho vůbec nejde stahovat :cry:
Erny

#213 Příspěvek od Erny »

Je dobré" DRŽET HUBU A KROK" buď rád,že to tu vůbec je. Měl by jsi spíše poděkovat, než hanět..................
masar

#214 Příspěvek od masar »

to stepa: Když se nemůžeš dostat na Rapidshare, tak proč to nezkusíš přes anonymní proxy? Není to pohodlné, je to pomalé, ale jde to. Způsobů, jak to udělat, je mnoho. :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#215 Příspěvek od stepa »

masar píše:to stepa: Když se nemůžeš dostat na Rapidshare, tak proč to nezkusíš přes anonymní proxy? Není to pohodlné, je to pomalé, ale jde to. Způsobů, jak to udělat, je mnoho. :wink:

Na me nereaguj :lol: , ja se tam dostanu, ja jsem odpovidal marceltovi, ktery "prska". Mne rapid naprosto vyhovuje, i kdyz nemam verejnou IP, muzu celkem vklidu stahovat.
masar

#216 Příspěvek od masar »

Promiň, nějak jsem se přehlídl. :wink:
Marcelto
Kontaktovat uživatele:

#217 Příspěvek od Marcelto »

Cez Proxiserver to fungovalo kedysi ale teraz to nejako proti tomu zabezpečili a nemáš šancu !!! Platiť za to že sem tam si stiahnem nejakí ten časopis je blbosť, to si môžem objednať zrovna originálne CD a mám to bez problémov zo sťahovaním . A keď ten rapidshare.com je taký dobrý tak prečo na kopec fórach všetci na to len nadávajú a ja osobne poznám dosť ľudí že keby som im povedal aký je rapidshare dobrý tak mi asi jednu tresnú po papuli, aké na neho majú nervy ! Je kopec možností kde to ide bez problémov uploadnúť aby to bez problémov fungovalo a nemusel človek čakať na ďalšie stiahnutie ale tu sú skoro všetci akosi naviazaný na ten blbý rapidshare ! A keď tu človek povie svoj názor tak ho tu dosť ľudí ukameňuje než by sa mu naozaj skúsili pomôcť ! Sú tu aj takí čo len zbytočne vyrypujú ale rozumne poradiť nevedia, česť výnimkám ktorých nemožno hádzať do jedného vreca a naozaj vedia poradiť v danom probléme ! Nikto nie je vševed a preto je tu aj to fórum aby sme si navzájom predali vedomosti a nie si tu nadávali ako to v niektorých článkoch je ! A stepa ja neprskám, ja som len napísal že mi to z toho rapidshare vôbec nejde a ako to tu čítam tak nie som sám ! Ja viem vyhovieť všetkým sa nedá ale prečo neskúsiť aj iné možnosti aby to pokiaľ možno išlo viacerým než to zavrhnúť preto „ však mne to ide a druhí nech sa aj poserú ! „ No a teraz mňa môžete začať kameňovať ! :wink:
Čo ta nepáli nehas ! :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#218 Příspěvek od stepa »

to Marcelto: ja te kamenovat nebudu a jak je videt, prska je v uvozovkach, protoze me nenapadlo jine rozumne slovo, takze brat s rezervou. Nadava na to spousta lidi, ale taky musis uznat ze spousta lidi na to nenadava. Ty vidis jenom ty nadavky, protoze ty lidi to napisou, ale nevidis psat lidi, kterym to stahovat jde. Tvrdit jestli je rapidshare dobry nebo neni je zcestne. Je to server, kde ti to vydrzi nejdele, proto se to tam uploaduje, nikdo ti nebude kazdy mesic/nekolik tydnu uploadovat znovu to same...to nekomu rekni a uvidis kam te posle. Rady nejsou, kdybys procetl par vlaken zde(i tohle), tak uz se to resilo nekolikrat a k nicemu se nedoslo...proste to nejde, jediny reseni mit verejnou IP, kde mas jistotu ze si jednou za 3 hodiny stahnes 100MB. A neni tak tezke pochopit, ze ten diskovy prostor neni zadarmo a neco stoji udrzba a neco stoji material, proto musi taky neco vydelavat...proto to omezeni. A protoze z toho chteji take neco vytriskat.

EDIT//nejsem zadny vlastnik, nebo bila ovce rapidshare.com :D , pouze logicky uvazuji :wink:
gepard

#219 Příspěvek od gepard »

:prst: :prst: :prst: Jasně vysvětleno.
To stepa: Naprostej souhlas :!:
-- Gepard --
masar

#220 Příspěvek od masar »

To Marcelto: Není pravda, že to přes proxy-servery nejde. Pokud použiješ proxy s přívlastkem elite-anonymouse, je jen otázkou času, kdy se dostaneš na řadu. Tento čas lze patřičně zkrátit (i na nulu) správným výběrem proxy-serveru a také určitou "šikovností" při vyplňování tzv. captcha. Pro přepínání proxy-serverů je vhodné používat některé programy, já mám v oblibě Elite proxy switcher, který umí testovat rychlost a anonymitu serveru. Pokud chci něco stáhnout "nutně", pak použiju pomalý proxy-server, který je velmi často ihned volný, ale stahování trvá dlouho. Pokud stahuju 700MB film, pak bojuju s ostatními uchazeči o rychlý proxy-server. Jinou cestou je použít program Torpark, který funguje na bázi proxy-sítě, a ikdyž je pomalejší, dovolí stahovat z Rapidshare mnohem častěji. Tvrdit, že mně to nejde, je pohodlné, pohodlnější, než to trpělivě zkoušet. :wink:
Marcelto
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od Marcelto »

Ja som kedysi sťahoval cez proxi potom to nejako lepšie zabezpečili a bolo po stande, aj som skúšal cez rôzne anonim servery a nakoniec som to zabalil, to mi je jasné že zadarmo to nikto nerobí tak to nejako musia ošetriť, len je naprd že takto nič nestiahnem ! Možno ako to popisuje masar je nejaké proxi ktoré funguje ja som toho vyskúšal až ma to prestalo baviť, len ja nemám zasa toľko času aby som s tím zabil celí deň keď chcem stiahnuť nejakí ten súbor a po pravde ne som v tejto problematike až taký zabehaný. Čo už, asi s tím nič nenarobím ?
Čo ta nepáli nehas ! :wink:
Jirka
Kontaktovat uživatele:

#222 Příspěvek od Jirka »

Trošku OT :D
Strejda Google mi nalezl jeden zajímavý odkaz :D . Schválně si zalistujte na těch stránkách trochu zpátky, dole na to máte čísla stránek.
http://pro-radio.ru/publish/1748-329/
masar

#223 Příspěvek od masar »

Že by zlaté doly krále Šalamouna? :wink:
stepa
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od stepa »

KU*WY jedny sikmooky :lol: , to je diamantovej dul :whistling: . Hnedka pridano do favourite sites.
miroja

#225 Příspěvek od miroja »

1983-84
http://rapidshare.com/files/73423327/1983.ZIP
http://rapidshare.com/files/73793637/1984.ZIP

O vyhodach a nevyhodach Rapidu uz toho bolo pisane hodne,pridam snad len to, ze Premium ucet na jeden mesiac vyjde teraz 6.99 EUR (cca 250 SKK) a da sa to kupit aj u nas. Ci je to vela alebo malo-to uz necham bez komentara. Obcas byvaju aj specialne akcie, treba sledovat.
Ak niekto ma svoje sukromne FTP, nevidim problem, upnut to tam.
Zamčeno

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“