Levý nůžky
Moderátor: Moderátoři
Levý nůžky
Potřeboval bych klasickou symetriku se stejnejma okama. Na netu jsem ale našel jen malý dětský, potřebuju dýlku čelistí minimálně 100 mm.
Nějakej tip prosím?
Díky!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Předpokládám že kancelářské.
Potom se zkus mrknout třeba na tyhle od firmy
KDS.
Zdá se, že mají obě oka přibližně stejná, potom by neměl být problém používat je v pravé ruce.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Celeron píše:....
Potřeboval bych klasickou symetriku se stejnejma okama. Na netu jsem ale našel jen malý dětský, potřebuju dýlku čelistí minimálně 100 mm.
Tento požadavek splňují taky holičské (kadeřnické) nůžky - pokud ustoupíš s požadavku na min. délku čelistí 100mm.
Tyto (kancelářské) by třeba nevyhověly?
Ještě o něco delší
Píšu to hned na začátku dotazu.
Prostě symetrický nůžky pro leváky. Nesymetrický pro leváky dělá Fiskars, o tom vím ale pravák s tím nic neustřihne.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron píše:Tak to je ono! Ale ta cena.Kupoval jsem před rokem stejně velký nesymetrický, zahnutý, pravý, krejčovský Solingeny a cena byla poloviční. Nojo, těch levých se dělá proti klasice zlomek kusů a tak se to musí omastit.
Typ nožníc máš, tak googluj aj iných predajcov. Napr. https://www.palas.cz/e-shop/nuzky-dovo- ... d2265.html A už si o 30% nižšie...