Mikro věž THOMSON MS4200 rozstřelené koncáky TDA 7...

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PCman

Mikro věž THOMSON MS4200 rozstřelené koncáky TDA 7...

#1 Příspěvek od PCman »

Donesl mi známý tuto věžičku že jela na nějaké party a trochu to přehnaly s volume.Je to s měničem na 5CD a umí i MP3 je to dělané v takovém retro stylu.Po rozebrání mě udivilo jaký to mělo konec a ještě ho dokázal ustřelit. Jsou tam dva IO na velkém chladiči a ten je ještě přímo chlazen velkým ventilátorem.Problém je ten že oba šváby mají díru zrovna tam kde je označení takže jediné co jsem přečetl je TDA 7 a díra, je to v pouzdře SQL s 15 nohama.Nevíte co to může být za konce?Děkuji za rady.
PCman

#2 Příspěvek od PCman »

Tak jsem jeden vypájel a podařilo se mi rozluštit další číslici takže okruh se zůžuje je to teda TDA 72..
Sendyx

#3 Příspěvek od Sendyx »

7269 ? 7293 ?7294? 7296 ?
Robosand

#4 Příspěvek od Robosand »

Robo...
PCman

#5 Příspěvek od PCman »

Díky super jen si nejsem jistý jestli tam neodešlo i něco jiného.Vypadá to jako softvérová chyba při zapnutí na dyspleji má maskočit WELCOME a le skáčou tam různé hyjeroglify trochu zahrabe v tom měniči a hned se vypne.Mohlo by to být jen tím odpáleným koncem?
Hill
Administrátor

#6 Příspěvek od Hill »

Může a pravděpodobně je. Zkus ty konce vypájet, zkontroluj, aby tam nezůstaly po odsátí cínu nikde zkraty a prověř to. Pak už by měl zdroj normálně najet.
PCman

#7 Příspěvek od PCman »

OK zatím jsem vytáhnul jen jeden a zkusil a chová se to stejně.Zítra to ještě znovu otevřu vytáhnu ten druhý a uvidím.
PCman

#8 Příspěvek od PCman »

Tak jsem vytáhnul i ten druhý a vše je v pohodě na sluchátka všechno hraje a ten dysplay tak tam byl problém se špatným kontaktem plochý vodič DSP.Takže teď už jen zajet do Ostravy do GME a koupit ty IO a dodat zpět.Děkuji robosand ovi jinak bych asi nezjistil co tam má být.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“