Výroba štočku pro tamponový tisk

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
wlezley

#16 Příspěvek od wlezley »

Tak určitě, pokud je na všech stejný potisk a pro jednoho klienta. Navíc, u tisíce kusů se reklamka o kšeft prát nebude.
termit256

#17 Příspěvek od termit256 »

Reklamky mi bezne delaji i treba 100ks, jsou radi za jakykoliv kseft. Navic tohle delaji casto na podobnych rucnich masinach, takze tam pocet nehraje velkou roli. Jen si zaplatis ten stocek. Cena za nasledny tisk byla i pri takovych malych seriich kolem 3-4 korun (nepamatuju si to presne) za ks velikosti a pokrytim srovnatelnym s vizitkou Proste prkotina kterou bych se doma urcite nezabyval a neztracel s tim cas.

Pripadne existuji i rucni inkjet tiskarny jako treba tohle https://youtu.be/peGLMCrvgrE
https://www.aliexpress.com/item/33056402194.html
Ale tady natusim jak je tahle technologie odolna proti opotrebeni.
Jenze kdyz uz mas bazmek na tamponovani koupeny...
wlezley

#18 Příspěvek od wlezley »

S inkousty není problém žádný, kromě ceny. UV, potraviny, bílý solvent ale také možnost laser-gravírování. Rozbíhat v garáži tampon nebo síto je, podle mě, časový rozmar.
scorpions-cz

#19 Příspěvek od scorpions-cz »

Na těch RFID čipech bude moje reklama :lol:
termit256

#20 Příspěvek od termit256 »

Ja za ty klise platil radove stokoruny. Rekl bych, ze se nevyplati domaci tisk, ale vyroba klise uz vubec ne. Neni nic horsiho, nez amatersky pusobici reklama.
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

scorpions-cz píše:Na těch RFID čipech bude moje reklama :lol:
Ano - a "reklamka" je společnost/firma, která tu TVOJI reklamu umí zrealizovat = vyřezat do fólie a nalepit na tabule, auta, vrata vod garáže ... nebo natisknout na tebou zvolený reklamní předměty = tužky, hrnky, tácky, poháry pro vítěze v soutěžích, kelímky pro rozdávání babišchcanek na předvolebním schromáždění ... Už chápeš? Ty dovalíš 1000ks RFID čipů a zadáš provedení reklamy potiskem na jejich povrch. Oni učuní žádané a před zpětným odevzdáním už potištěnejch čipů ti vystaví fakturu na cenu X. Na čipu bude tvoje reklama a tím to hasne. Nebudeš si muset mazat ruce, jen příslušnýmu klientovi předáš z krabičky aktivovanej a do systému přihlášenej čip.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
scorpions-cz

#22 Příspěvek od scorpions-cz »

ach jooo :lol:
už to radši nechte být. Na jednoduchej dotaz tolik kravin. Vím, že si to můžu nechat udělat, VÁŽNĚ EKKARe VÍM O TOM.
Proč si to chci tisknout sám, je moje věc.
Původní dotaz zněl POKUD MÁ NĚKDO ZKUŠENOST ......... Pokud né tak šetřete klávesnici
:P
EKKAR

#23 Příspěvek od EKKAR »

Já tě chápu - jen ty ses tady rozčiloval, jako bys nechápal účel firmy "reklamní agentura" - prostě vyjádřil ses tak, jako by sis myslel, že reklamka propaguje výhradně sebe. Takže se uklidni, nadechni, dej si cigáro nebo si nalej frťana - a v pondělí začni obvolávat reklamky s otázkou, kde by byli ochotní ti udělat štoček do tampoňáku ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
scorpions-cz

#24 Příspěvek od scorpions-cz »

Jestli mě máš za úplnýho blba, tak si to cígo a frťana dej sám 8O . Ty vážně myslíš, že mě to nenapadlo? Jasně, že to asi udělám, ale chtěl jsem se zeptat, zda bych to nezvládl sám. Ty štočky s foto vrstvou jdou koupit. Myslel jsem, kdyby to šlo osvítit třeba osvitkou co používám na plošňáky + čím to vymejt, tak bych to mohl udělat sám.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od workhard »

Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“