Nepovedená čtečka karet SanDisk

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Hydrawerk

Nepovedená čtečka karet SanDisk

#1 Příspěvek od Hydrawerk »

Nazdar, koupil jsem si v Mironetu čtečku karet SanDisk SDDR-C531. SD karta se nezvykle obtížně vkládala, zvláště poprvé to šlo hodně blbě. Asi nějaká výrobní vada, která se často vyskytuje na tomto modelu. Vrátil jsem ji druhý den po zakoupení a dostal peníze zpět. Takže SanDisk SDDR-C531 si NEKUPUJTE!
https://www.mironet.cz/sandisk-ctecka-s ... +dp373811/
https://www.alza.cz/sandisk-sd-uhs-i-2y ... tm#recenze

Zas né všichni zákazníci si stěžují. Možná jsou některé vyrobené kusy v pořádku.
https://www.amazon.com/SanDisk-UHS-I-Ca ... merReviews
Přílohy
sandisk05.jpg
sandisk05.jpg
SanDisk04.jpg
SanDisk04.jpg
sandisk02.jpg
sandisk02.jpg
SanDisk01.jpg
SanDisk01.jpg
Naposledy upravil(a) Hydrawerk dne 03 led 2021, 00:51, celkem upraveno 2 x.
Hydrawerk

#2 Příspěvek od Hydrawerk »

Koupil jsem raději Kingston MobileLite Plus UHS-II SD reader, zatím funguje normálně. SD karta se vkládá snadno.
p32

#3 Příspěvek od p32 »

Hydrawerk píše:SD karta se nezvykle obtížně vkládala, zvláště poprvé to šlo hodně blbě.
Ta druhá tam šla za ní asi ještě hůř? :lol:
Kremik

#4 Příspěvek od Kremik »

Já si koupil taky čtečku, používal ji jen občas, jednou jsem přes ni pustil film, po nějaké době se objevilo "Zařízení bylo odpojeno" a čtečka v háji. Nějak se nemohu zbavit dojmu, že to byl záměr. Problikne POWER a zhasne.
EKKAR

#5 Příspěvek od EKKAR »

Hydrawerk píše:...zvláště poprvé to šlo hodně blbě...
To máš z toho, že na každou vlítneš bez přípravy a drbeš ji na sucho. To ti ještě nikdo neřek, že napoprvé musíš na každou pomalu, romanticky a hlavně NĚŽNĚ???
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
termit256

#6 Příspěvek od termit256 »

Ja pouzivam k 3D tiskarne konkretne tuhle https://www.ebay.com/itm/1X-Schnelle-SD ... 3142312422
Prenosova rychlost asi nebude nic moc, ale o to pri mem pouziti vubec nejde. Podstatne je bleskove prihlaseni a vubec nehaze ty otravne hlasky o oprave dat po vytahnuti ctecky z usb bez unmountu. Taky se mi narozdil od jinych i mnohem drahsich se nestalo, ze by pri takovem pouzivani nebyl zapsan soubor korektne. Tipuju ze je tam jen nejaky hloupy cinsky radic bez dalsi inteligence, coz je ale pri mem pouzivani spis vyhoda.
Naposledy upravil(a) termit256 dne 03 led 2021, 11:15, celkem upraveno 1 x.
Crifodo

#7 Příspěvek od Crifodo »

Kremik píše:Nějak se nemohu zbavit dojmu, že to byl záměr.

Úmysl bych v tom nehledal, prostě technolog soudruh No Bai Dam Ting má u prdele, z jakého humusu ty čtečky vyrábí na noční směně třináctiletý Tai Ni Bei Bi.
Hydrawerk

#8 Příspěvek od Hydrawerk »

EKKAR
Pchech, no zkoušel jsem tam tu SD kartu vložit asi 30 krát, jestli se to nějak neošoupe, ale nepomohlo to.
PotPalo

#9 Příspěvek od PotPalo »

Takéhoto typu ale čierne som kedysi objednal tri od rôznych výrobcov. Dve skapali po prvom odpojení, čiže boli fakt na jedno použitie. Tretia už neviem, ale kartu čítala dobre, aj keď rýchlosť divne kolísala. Pri zápise mi na karte spravila taký guláš, že namiesto mien súborov som mal iba kopu divných znakov. Kontrola disku vo Win.XP hlásila že je to v poriadku, až kontrola disku v Win.98 našla rozdielne FATky a chybu opravila. Podobnú zelenú mám z obchodu u nás a tá stále funguje bez problémov. Je v nej nejaký klasický čip, zatiaľ čo v tých čínskych bol iba čierny chracheľ na doske.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
termit256

#10 Příspěvek od termit256 »

Tohle jsem mel taky v tom zelenem provedeni. Ukyval se tam USB konektor.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“