Zdravím, už jsem z upload centra několikrát stahoval schémata mobilních telefonů od nokie. Ovšem pokaždé když chci soubor otevřít tak Acrobat vypíše že soubor je poškozen a není možno jej opravit. Nevíte někdo co s tím? Mám Acrobat 7.0
Naposledy upravil(a) Honza_dy dne 02 říj 2005, 22:48, celkem upraveno 1 x.
Bohužel pánové, děkuji za rady ale tohle vše jsem už vyzkoušel. Soubory mám uložené a vlastním Arc 5.0 i 7.0. Oba se chovají stejně: Soubor je poškozen a není možno jej opravit...
Čo neubrzdíš, to neukecáš.. :)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Promiň, trošku jsi mě touto otázkou zmátl. Stahuju to normálně přes prohlížeč (firefox 1.0.6) zkoušel jsem i v explorer, ovšem výsledek je stále stejný
No lebo mne toto iste robil FIREFOX. Skus stiahnut nejaky iny subor PDF ci to robi.
Čo neubrzdíš, to neukecáš.. :)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
Tak nevim, zkoušel jsem z uploadu stahovat jiný pdf a všechno šlo jako po másle. Mohl by někdo komu to funguje ty soubory stáhnout a poslat mi je na mail? Byl bych moc vděčný hse@volny.cz