Fabia - demontáž klikovky
Moderátor: Moderátoři
Co má jen 2 pedály, to je trojkolka pro děcka, ne auto pro chlapa. A kdo si takovou věc pro zmlsaný snobáky koupí, tak by taky měl vědět, jak se o takovou plečku postarat - nebo mít dost love na to, aby se starali jiní. Ne nadarmo je v jistým světadílu manuálně řazená špajzka jedním z nejlepších druhů zabezpečení proti krádeži ...danhard píše:Zajímavý, že někomu stačí na odpověď řádka a někdo o tom napíše román pro všechny.
Proto radím majitelům moderních aut, co tam mají jen dva pedály, řidte se radama EKKARa
A kutilmile - nelituju tě
Jenomže TOBĚ vůbec nejde o to, co kdo chce, tobě se jedná jen o to, jak druhýho dehonestovat, zesměšnit a urazit tím, že ho označíš za méněcennýho. Jak průhlednej jest tím starej verbální exkrementátor dědek Vašek Daněček z Jesenice u Práglu !!!! Až na to, že já už na tyhle tvoje blbý žvejky využívám metodu "krumpáč v hlavě" = jedním uchem dovnitř, druhým uchem ven, takže jsou účinný asi jako pouťovej balónek proti bouřce ... Ne, skutečně, Vašku - nemáš šanci mě urazit, na to musí bejt dotyčnej inteligent - zatímco ty jseš jen obyčejnej primitiv. Znalosti možná máš, zkušenosti taky, ale povahu máš vepřovou a chování ses učil někde v chlívě pod žlabem.
A kutilmile - nelituju tě
microlan píše:180k to musí vydržet
Známý co se tím živí, mě ukazoval řemen po 195k z 1.4 16V. Měl na vnější straně po celém obvodu zřetelně viditelné trhlinky.
Ale i tento řemen ještě vydrží. Ještě jsem neviděl primárně přetržený rozvoďák. Zpravidla se to potká kvůli zadřené či rozpadlé kladce nebo střiženému šroubu, co ji drží. Teprve pak může dojít k přetržení řemenu, ale zpravidla se jen "ofrézují" zuby.
sr71 píše:Já jsem nikdy nepochopil důvod, proč by měl při roztahování auta přeskočit řemen - vím že se to říká ale nechápu proč. Je přece jedno jestli motorem točím přes startér anebo ho roztáčím přes kola a převodovku, v obou případech působí roztáčecí síla na motor přes klikovou hřídel.
Některé auta mají hydraulický napínák rozvodu, pokud motor neběží, tak nefunguje. Některé motory skáčou i po parkování ve svahu, kdy auto "visí" na rychlosti.
passion píše:EKKAR a aké auto s akým automatom si skúšal? Nepoznám človeka, ktorý vyskúšal 6st. DSG s mokrými spojkami od VW group a nepovedal by - wau, super! Včítane mňa, kedysi veľkého odporcu automatov.
Len hlúpy človek nemení svoje názory (to povedal ktosi slávny)
"Wau" na 6st. DSG řekne jen ten, kdo před tím zažil jen starý 4st. automat. Případně s automatem nikdy nejel. Před 15 lety to byl v lidové třídě převrat, dnes už ani tam neobstojí. Je to "blbá" převodovka, která ráda dlouze "přemýšlí". Není to nic nepřekonatelného, dá se zvyknout, ale "wau"?
workhard píše:Já už jsem přetržený rozvoďák viděl. Kladka sice šustila, ale byla na místě, i zbytek byl OK. Naštěstí se to nepotkalo. To s tím roztahováním taky nechápu, přece když startuješ startérem, tak motor taky neběží.
startét neudělá ten správný škub. Ale třeba koncernový 1,2 TSi dokázaly skočit i na startér.