Fabia - demontáž klikovky

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
passion

#121 Příspěvek od passion »

witt. Áno, skutočne to nie je problém. A ako vidno, aj myšlienky ti vložia "do úst". Aby bolo jasno, vážim si člena s nickom rnbw a jeho ochotu pomôcť či podeliť sa so skúsenosťami. Že blbí majú japonca s manuálom som nikde nenapísal. Nakoniec som ho mal pred krízou r.2008 sám v podobe novučičkej SX4 kupovanej na úver priamo z obchodu. Po štyroch rokoch a asi 90tis km som poslal japonca do sveta práve z dôvodu spomínanej začínajúcej nadmernej korózie nosných častí. Ináč to za spomínané obdobie a najazdené km chcelo len liať benzín (trochu viac benzínu :D ) a meniť olej. Potom prdla jedna struna na dvoch miestach na prednej náprave, ľahol som pod auto a s hrôzou zistil, ako vie zhrdzavieť 4-ročné japonské auto vyrobené v Maďarsku.
rnbw

#122 Příspěvek od rnbw »

Tu mate k tym slavnym prevodovkam vyjadrenie od cloveka, co ich 25 rokov opravuje: https://autobild.pluska.sk/poradca/toto ... zi-pri-dsg
rezis

#123 Příspěvek od rezis »

Ještě, že ji nemám v autě.
Ne jen chci říct, že v dnešní době má každá věc nějakou tu vadu na kráse ať je to cokoliv.
Internet - metla lidstva
kejki

#124 Příspěvek od kejki »

Ten Nissan byl vyrobený ve Španělsku.
EKKAR

#125 Příspěvek od EKKAR »

To není o zemi, kde ten kchár skutečně smontovali, to je o zemi původu konstrukce, technologie a způsobu výroby. Linky na japíky zřizujou Japíci podle svejch zvyklostí a norem pod šikmovokým dozorem, linky na folkswágny se zřizujou pod skopčáckým dozorem a podle jejich fóršriftu.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“