chlór vo vode
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, letos byl nějakej divnej rok, ani stopa zelenání. Asi i ty řasy měly Covid.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Tablety zisťujú len voľný chlór, papieriky neviem, asi tiež. Najlepší je kvapkový test, ten zisťuje celkový chlór, aj voľný aj viazaný.Celeron píše:našel jsem na tablety a papírky, co je lepší na studnu?
https://www.bazenyshop.cz/testery-bazenove-vody/tester-ph-chlor-kapickovy-laguna
EKKAR píše: VŠUDE ŠTĚKÁ TEN DE BIL NÍ PES!!!!!
Když máš Karle ičo, tak to je taková vstupenka do zavřenejch krámů s věcma pro živnostníky. Třeba bazéňárna a chemická drogérie/barvy-laky nejsou vůbec žádnej problém. Místní šroubkárna a voda-topení na zákaz prodeje totálně kašle. Nevím, zda jsou tyhle věci zbytný či ne.
Navíc mám ještě jednu dávku Sava, takže až příště.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Jo, KDYŽ - jenže já mám leda tak pyču a šišky, zřizovat si kvůli takovým pýčovinám ÝČO si může vymejšlet leda takovej hňup, co se tady nad tím rozbaloval pár dní zpátky o pár vláken vedle ...Celeron píše:EKKAR píše: VŠUDE ŠTĚKÁ TEN DE BIL NÍ PES!!!!!
Když máš Karle ičo, tak to je taková vstupenka do zavřenejch krámů s věcma pro živnostníky. ...
A kutilmile - nelituju tě
Znám jednoho, co měl volnou živnost, kterou si pojmenoval "Převoz hrochů až do domu". Kdysi šlo vygenerovat v názvu cokoliv. Má autodopravu, často převáží i zvířata. Jednou opravdu převážel hrocha pro Dvorskou ZOO a tak si pro srandu udělal tuhle živnost. Za tu tisícovku to přeci stojí, nebo né?
Já měl živnost "Poskytování technických služeb pro sportovní činnost". Po pár letech se změnou nějakýho zákona mi ji změnili na pouze "Technické služby", takže můžu klidně zametat ulice a vybírat popelnice.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!