OLED nebo QLED?
Moderátor: Moderátoři
Trochu mi to totiž připomnělo jinou situaci z té doby, kdy žena byla holce ještě na konci roku uzavřít stavební spoření 23.12.2020. A na Sivestra mi přišlo emailem potvrzení o uzavření smlouvy s datem 30.12.2020. Ale peníze tam odešly už toho 23.12.2020.
Uvidíme zítra, co programy ze skupiny DISCOVERY provedou. Pokud to bude tak, jak to je v citovaných scénářích, tak se se satelitním příjmem i na na Freesatu v klidu rozloučím.
04.01.2021 10:33 DNES! | Tisk | komentáře
Zákazníci česko-slovenské satelitní platformy freeSAT, maďarské DTH služby UPC Direct a rumunské satelitní sítě Focus Sat nemohou od 4. ledna 2021 sledovat programy americké společnosti Discovery. Všechny stanice tohoto poskytovatele byly vyřazeny z programových balíčků.
Důvodem vyřazení programů Discovery je nedosažení dohody s dodavatelem obsahu na komerčních podmínkách na další období.
...
Připomeňme, že programy skupiny Discovery skončily na konci května loňského roku i v sesterské platformě Skylink (a dalších DTH službách M7 Group). Doposud se operátor nedohodl na přijatelných obchodních podmínkách.
Americká společnost Discovery zavírá tři své placené dokumentární kanály. Od Nového roku nebudou vysílat stanice Fine Living, Discovery Showcase HD a Discovery World. Na těchto programech vysílá v pravém horním rohu textovou informaci o uzavření vysílání.
Discovery Communications se rozhodla optimalizovat své portfolio lineárních kanálů a přestane od roku 2021 vyrábět a distribuovat tři své tématické stanice Discovery Showcase HD, Fine Living a Discovery World. První dvě se vysílají i na českém a slovenském trhu, třetí z nich byl ze střední Evropy stažen před několika lety.
...
Jirko:
tebe by mohl zajímat tento příspěvek z Komentářů:
( https://www.parabola.cz/clanky/7025/fre ... komentare/ )
hifik 04.01.2021, 18:33
@palermo67 Já jsem volal na linku Freesatu se stížností a dostal jsem věrnostní slevu 100,- Kč nastálo , abych zatím zůstal, že probíhají ještě jednání o vrácení Eurosportů. Jinak stačí výpověď po telefonu a trvá 30 dnů. Potom se musí vrátit zařízení a karty na určené místo. Tak ještě uvidím , co bude dále !!!!
K 31. 12. 2020 skončila platnost komerční smlouvy s vysílatelem programů Discovery. Dosud nebylo dosaženo dohody na přijatelných komerčních podmínkách, umožňujících prodloužení této smlouvy na další období. Z tohoto důvodu opustili počátkem roku 2021 programovou nabídku freeSAT programy Discovery, TLC, Discovery Science, Animal Planet HD, Travel Channel HD, DTX, Investigation Discovery, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD a Food network.
Rádi bychom Vám zároveň představili nové programy které jsme již přidali do naší nabídky:
Canal + Domo – Exklusivní program od Canalu + zaměřený na vaření, dům a zahradu.
Travel XP HD- jedná se o dokumentární program zaměřený na cestování
Love Nature HD- Přírodovědecký dokumentární program
Stingray iConcerts SD – Přenosy koncertů vážné hudby
Stingray Classica SD- Program zaměřený na klasickou hudbu
Stingray C-Music- Program věnovaný hlavně televizní a filmové hudba
Dále si Vás dovolujeme informovat, že jako kompenzaci z důvodu ukončení kanálů Vám rádi nabídneme balíčky HBO anebo FilmBox na 3 měsíce zcela zdarma. Objednat je lze na lince zákaznického centra 222 999 900 nebo odpovědí na tento e-mail.
Přejeme Vám hezký den.
S pozdravem,"