Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
- ignaciusjreilly
- Zablokován

- ignaciusjreilly
- Zablokován

- weed_smoker
Ale má to i svý stinný stránky.Oči mám obě a prsty zatím všecky,ale z jedný strany jsem hluchej jak pařez a mám přes 10 let jizvu na kotníku(od kusu trubky,co mi z 10m prostřelil botu a vyndal jsem ho doma z nohy).
Ten úraz byl od homemade dělobuchu,co sehnal kámoš,od koupenýho akorát málem jednou chytil kontejner a to byla jedna ze sta (deformovaná 1 výmetnice veprostřed "dráhy" s následným rozstřelem baterie a vystřílení poloviny výmetnic z odskakujícího kusu(co výstřel,to skok a natočení jinam) roztržený baterie do stran místo nahoru).
Zákazem prodeje akorát naroste podíl právě těch home-made a china-only,který vyroběj daleko víc mrzáků a škod,než ty koupený(malý/špatný/žádný zpoždění,moc vysokej NEC,nevhodnej materiál obalu(trubka,lahev,konzerva...),víc jedovatý efektový slože atd).
V příslušenství jsou nástrojes tímto uchycením.
Má někdo vyzkoušeno na tom Lidlovském stroji použití nástrojů s tímto nejčastěji používaným uchycením?
Kdyby to pasovalo bylo by to super.
Nemám to bohužel kde a jak odzkoušet a na eshop se mi to pak nechce vracet.
Fotky jsem si "půjčil" různě z netu.
Díky za odpovědi.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Prosím jen osobní zkušenost.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Uvidíme jestli to ještě někdo potvrdí i s tím rychloupínacím mechanismem.
- maxijaroslav