Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 4
Moderátor: Moderátoři
Hras Scrabble? Skus SKREBL.EU - moj novy projekt.
Disclaimer: Nemam vystudovane elektro, je to len moje hobby.
"Failing to plan is planning to fail" (Alan Lakein)
Cez PC ide aspon vytlacit configuration report - takze vidim, ze to zije. Fuser je asi OK. Opticky valec robi horizontalnu ciaru - je na nom aj viditelna - tento problem som videl u viacerych Samsungov.
Ma to nabehanych takmer 20000 stran. Cakal som menej - na ovladacom paneli aj zasobniku papiera je este folia z vyroby.
Zaujimavy je udaj "Last Used Date" - pri kazdom toneri je 2015-08-08. Takze vtedy asi uplne dosiel zlty toner a prestalo to tlacit. Tak majitel tlaciaren odlozil aj s papierom a vyhodil az teraz. Prve pouzitie bolo asi 2012-03-20 ("First Installed Date" pre valec).
Vytlacenych to ma celkovo len 7286 stran, z toho 4200 farebnych a 3086 ciernobielych. Ale pre valec a prenosovy pas sa kazda farebna strana pocita 4-krat. Takze oficialna zivotnost valca 24000 stran plati pre ciernobieu tlac - pre farebnu je to 4-krat menej.
- weed_smoker
BTW.Mělo by se jednat o 24V dvoubaterkovou a ta by se hodila.Pokud by nejela na plnej kotel,mohla by běžet docela dlouho z externích baterek (ze sítě by to vůbec nejelo,takže nehrozí upečení nabíječe těch menších origo baterek).
A kutilmile - nelituju tě
Da sa kupit nahrada toho kabla: https://www.battery-import.cz/rbc-prisl ... lusenstvi/