LG 32LF632v preblikuje a ma slaby jas
Moderátor: Moderátoři
Ja som momentalne vo faze po rozobrani
Moj prvy TV takto rozlozeny 🙈😀
A hned vidiet pricinu...
Ta rozptylka bola uplne inde odlupnuta- asi vplyvom teploty po odpaleni tej LEDky.
Asi vymenim rovno cely pas, uz len musim zistit, ako su na tom tie zvysne 2 pasy- asi zajednam ten tester...
Este mi nieje celkom jasne, kedze su tam 3 pasy po 6 diod, preco som ba zaciatku nameral napatie 203 V, kedze by malo byt 3x6x6 cize 108 V , ak spravne pocitam?
A kde jsi to naměřil? Jestli je jedna v háji, tak je i to měření v háji.preco som ba zaciatku nameral napatie 203 V, kedze by malo byt 3x6x6 cize 108 V , ak spravne pocitam?
Jak jsem se díval na ty špatné fotky, tak stačí asi 3-4 vyměnit, stáhnout proud a pojede to chvilu dál než bude potřebné vyměnit celé pásky. Aspoň si můžeš ty pásky v klidu objednat ještě u číňana.
Mike80 píše:Este mi nieje celkom jasne, kedze su tam 3 pasy po 6 diod, preco som ba zaciatku nameral napatie 203 V, kedze by malo byt 3x6x6 cize 108 V , ak spravne pocitam?
Lebo to je prudovy zdroj. Snazi sa diodami "pretlacit" nejaky prud - zvysuje napatie dovtedy, kym sa mu to podari alebo dosiahne maxima. Slusny zdroj by mala vtedy vypnut ochrana.
Rozmyslam, ze nejdem pozerat kazdu diodu, ale vymenim rovno cele pasy a bude chvilu klud.
Mate nejaky tip na nejaky slusny zdroj- obchod?
Teraz nemyslim aliexpres, rad by som to dal cim skor doporiadku
Su tam 2x LGIT A a 1xLGIT B
Kazdy pas po 6 diod.
Foto prikladam, no kvoli obmedzenej velkosti mi nejde dat tu lepsiu kvalitu.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš vzít třeba náhradu tady
https://www.avelmak.sk/index.php?lm=176 ... icle=78389
dole máš LG alternativy
Zakym ta objednavka pride ako to vyskratujem?
Som zaciatocnik, tak sa radsej spytam...
Zatial som to takto odkryl- vid foto, no ked merakom testujem skrat, tak mi pipa pri spojeni s akymkolvek kontaktom na obrazku... 🙈🙈🙈
Vdaka