LCD TV ano či ne?
Moderátor: Moderátoři
-
drystone
LCD TV ano či ne?
Tak nějak mi to přijde, že LCD má smysl jen u HD vysílání... Jak je vůbec kvalitativně se značkami Panasonic, Philips, Sony, Toshiba, Samsung a jejich levnějšími konkurenty? Jak je to s poruchovostí, drží ty TV, nebo to zlobí a radši nebrat? Můžete k tomu přibrat i plazmy... Dík za info!
Niekedy je fakt rizikom poradiť, najmä ak je dotyčný priveľmi prieberčivý a nájde chybu aj na obale výrobku.
-
drystone
kozoka píše:Tahleta problematika se tady probírala už několikrát. Na LCD už není pomalu co opravovat, takže poruchovost je u všech značek stejná. Nekoupil bych si rozhodně výrobky z Dílny Tureckých inženýru Beko, Vestel, Protec telra z nichž se montuje levná elektronika (Mascom, Hyundai, Gogen, Grundig, ECG, Brimax, Tesla, Orava, JVC, Sencor, Hisense, a spousta dalšího smětí. ) Jejíž konstrukce zdroje je alarmující, prohořelých zdrojů jsem viděl až až. Tyto aparátyvětšínou používají ty nejlevější Panely Od firem AUO, CMO. Nehrají moc dobře a mají obraz normálního LCD. Pak tady mámé Philips, Toshiba, LG, Sharp, kteří nabídnou neskutečné množství modelů až po největší s Full HD. Kvalitou obrazu a parametry jsou na tom ohodně dál. Panasonic je na tom s LCD podobně protože ti se orientujou na plazmu. Pak tady máme Sonaky a Samsung. Sonaci používají panely od Samsungu. Samsung je v současné době špička mezi LCD Panely a nadlouhou dobu zustane, Mají mnoho modelů až po ty nejmodernější z LED Podsvícením. Obraz mají nejkvalitnější. Mají pro své panely Patenty jako Led PODSVÍCENÍ, Super Clear panel, WCG Lamp, a nejvyšší kontrast. Pokud model do 20000 tak Samsung LE32R86 za ty prachy.
LG si zařaď taky k těm šmejdům.Mám s ním už svoji zkušenost s LCD monitorem za 15 litrů a stačilo.První nešel od začátku jak má (špatné zpracování obrazu) a výměna za jiný kus, po 3 dnech odešel LCD panel a hodil žlutou lajnu přez obraz.To nepíšu o tom že se choval vůbec jinak než ten první.Takže můj názor,dnes je šmejd všechno,koukaj tam nacpat co nejlevnější součástky a flákat toho kvanta ,na kvalitu se už nekouká.Nakonec jsem si vzal jak píšeš šmejd Hyundai a zatím drží dýl jak LG.
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
-
drystone
-
drystone
Ale třeba žasnu nad poruchvostí DVD od Philipsu (to je úplné pravidlo, co vidím v okolí). Tak jde mi i o spolehlivost. Ale to už mi tu samozřejmě nikdo nezaručí, jak už bylo správně psáno výše.
lcd
http://www.videoexpert.cz/sirokouhle-lcd-televize-16-9-80-93-cm/samsung-le32r86bd pošli z vodafonu smsku a máš 2000 slevudrystone píše:Úuhlopříčku mám už zvolenou, stačí (zatim). Ano připojení k PC také hrálo roli v mém rozhodnutí v LCD. Jo držím se Samsungu a v záloze je Panasonic. Už jsem nastudoval všelijaké materiály, tak už v tom mám trochu jasno.
Ale třeba žasnu nad poruchvostí DVD od Philipsu (to je úplné pravidlo, co vidím v okolí). Tak jde mi i o spolehlivost. Ale to už mi tu samozřejmě nikdo nezaručí, jak už bylo správně psáno výše.