porovnanie gramofónov Tesla

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Sendyx

#46 Příspěvek od Sendyx »

Odkud jsi ? Já se s jedním nešťastníkem domluvím, ale ten plexi už není žádný zázrak, spíš taková 3. jakost.
SIDTIM

#47 Příspěvek od SIDTIM »

Talíře jsou údajně schopni vyrobit v Novém Jičíně, teď mi vypadl název firmy, ale jak se dostanu na svůj PC, tak to sem hodím. Ta firma měla název začínající tuším písmenem "G".
feketek

#48 Příspěvek od feketek »

Je to firma DOTEX- www.dotex.cz
Hill
Administrátor

#49 Příspěvek od Hill »

Do Dotexu jsem posílal už i výkresy spodního a horního talíře, co mi poslal Radix, už 1.8. t.r.
Od G je tam pan Gavlas, který to lití má v referátu.
Asi ten mail v době dovolených někde zabloudil a po dovolených jsme všichni měli jiné starosti. Zavolám mu znovu.
Oldradio
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Oldradio »

feketek píše:V tom případě by to chtělo zorganizovat velkou zakázku(myslím,že je dost lidí,kteří by měli zájem) na vyrobení těchto talířů z něčeho jiného,protože nechat si je pak dělat po jednom soukromě by se asi nevyplatilo a bylo by škoda tolika gramofonů...

Talíře neodcházejí, ty jsou z normálního kovu, jen subtalíře a ty se nevyvažovaly. Akorát by byl asi problém jak do toho zalisovat hřídelku, aby neházel.
Sendyx

#51 Příspěvek od Sendyx »

Bohužel, odcházejí i talíře.
standafor

#52 Příspěvek od standafor »

Sendyx píše:Odkud jsi ? Já se s jedním nešťastníkem domluvím, ale ten plexi už není žádný zázrak, spíš taková 3. jakost.

Jsem bohužel až z prahy. Stačilo by mi poslat jen tu přístrojovou skříň a dekl - pokud není prasklý nebo vylomený. Jestli teda něco seženeš, dej pls. vědět a na tvou mail. adresu ti pošlu kontakt na sebe. Dík
SIDTIM

#53 Příspěvek od SIDTIM »

Hill píše:Do Dotexu jsem posílal už i výkresy spodního a horního talíře, co mi poslal Radix, už 1.8. t.r.
Od G je tam pan Gavlas, který to lití má v referátu.
Asi ten mail v době dovolených někde zabloudil a po dovolených jsme všichni měli jiné starosti. Zavolám mu znovu.

Děkuji Hille, paměť občas (furt) zlobí, skutečně to "G" je p. Gavlas. A firma je Dotex. Osobně ale nemám žádnou zkušenost, patřím k těm šťastnějším, kterým talíř "drží" :)
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“