Vtipy, vtipné články a odkazy V
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
- weed_smoker
konosuke píše:Říkám vám rovnou - úředně s nima nesvedete nic. ale taková sirka v zámku
dokáže morálně zlomit. a opakovaně.
Dobrej je ten rychletvrdnoucí dvousložkáč z Lidlu asi za 60(lepší je žlutej než červenej,dřív tvrdne),nejen do zámku,ale i např.mezi dveře a práh(futra) a mezi podrážky bot a podlahu chodby.Docela šok,když do nich dotyčnej obuje hnáty a zkusí odejít.
Klasika diskuznich for nad klasiku. Pokud se v takovych nesmyslech vyzivas, zajdi si na forum majitelu plynovych pistoli a zazijes hotove orgie
a mně dosud neznámý
jo takhle černým krémem na kanady naplatlat nepříteli kliku u dveří
nebo do boty vložit syrové vejce - to se provozovalo na vojně
A kutilmile - nelituju tě
Když žena přijde domů až ráno a tvrdí manželovi, že spala u nejlepší kamarádky - a manžel pak zavolá jejím 10 nejlepším kamarádkám, tak zjistí, že u žádné z nich nespala.
Zatímco když muž přijde domů až ráno a tvrdí, že spal u nejlepšího kamaráda, tak když manželka vezme telefon a zavolá jeho 10 nejlepším kamarádům, tak u 7 zjistí že u nich spal a 3 zbylí jí odpřísáhnou, že u nich pořád ještě spí!
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
ok1hga píše:nevím jestli je to vůbec ještě vtipné,
ale jsem přesvědčen, že se dost lidí tady zasměje . . .
. . . při zjištění, čeho jsou ještě někteří schopni.
Ale to je náš známý pan Jaroslav z Černého mostu, Praha 9. Angelicaaudio. Ten prodává takhle už leta.
Doporučuji shlédnout nějaké jeho video, celkem zábava jak to popisuje. A jeho úvod, "vilkam on maj jutub čenl"
konosuke píše:weed_smoker: ten nápad s lepidlem dvousložkáčem je též moc dobrý a mně dosud neznámý
My jsme zase za bolševika jednomu bonzákovi v práci párkrát zalili vercajk v tašce 3-4 kg sádry. V tomhle množství tvrdne hodně rychle.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!