Sken negativů 6x6

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dobrman

#61 Příspěvek od dobrman »

Olchor píše:Mám skener CanoScan 9950F. Má rozlišení až 9600dpi, prosvícení, skenuje filmy všech formátů. Akorát že teď při upgrade na W10 už nespolupracuje, podpora canonu hlásí ovladače pro XP, W7, Vista ale W10 né............

Vyzkoušel si VueScan?
Loni po prázdninách jeden kolega tenhle skener takhle pod W10 rozchodil.
Zatím se neozývá, tak mu to asi funguje dobře.
rnbw

#62 Příspěvek od rnbw »

Rozlisenie je 4800x9600. Driver pre Windows 7 by mal fungovat aj v 10, problem moze byt donutit instalacny program, aby ho nainstaloval.
dvorak

#63 Příspěvek od dvorak »

Tak jinak. Byl by někdo ochotný zapůjčit mi (samozřejmě za úplatu) vhodné zařízení ke skenování(zkopírování) čb negativů 6 x 6 ? Pro moji potřebu by úplně vyhovovala Reflecta 120 (vím, že to není skener, ale dig. foťák).
EKKAR

#64 Příspěvek od EKKAR »

Jako první připomínkiu k prosbě o zapůjčení ti napíšu, aby sis doplnil do profilu bydliště - aspoň rámcově, nemusíš tam mít plnou adresu a GPS na půl metru přesně do postele nebo do špajzu, ale tyhle věci hodně lidí odmítá posílat poštou (máme svý zkušenosti, co Česká Pýčta okáže zkurwit, že?), takže uvedení lokality docela pomůže v rozhodování někomu, kdo bydlí klidně i ve stejným okolí nějakýho města/městečka a byl by ochotnej ti techniku půjčit z ruky do ruky.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#65 Příspěvek od Hill »

Vláďo, nějak jsem přehlédl, jaký oprační systém máš, nebo jsi to nenapsal. Těžko půjčit něco, co by pak nešlo nainstalovat.
dvorak

#66 Příspěvek od dvorak »

Mám W 7 home 64, ale spíš než skener bych dal přednost nějaké té Reflectě 120.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“