Jakou pracku? Stara vypada na duchod

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Hydrawerk

#61 Příspěvek od Hydrawerk »

No, stříbro není až tak moc baktericidní, jak se dříve soudilo... http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1291206123
kejki

#62 Příspěvek od kejki »

Ale jak tam právě uvádí, kvůli tomu to v pračce je. To že to nefunguje je věc druhá. A pití těžkých kovů má své stoupence i tady :wink:
jao

#63 Příspěvek od jao »

Šíriť tie perly zo sysifosu by som si netrúfal. Je to banda platených trollov.
Existuje moho laboratórnych testov, ktoré potvrdzujú vysokú účinnosť striebra na viry, bakterie a plesne. U pračiek to ale môže byť len ťahák na ľudí.
Hydrawerk

#64 Příspěvek od Hydrawerk »

jao píše:Je to banda platených trollov.

Nějaký zdroj, prosím? Kým by měli být placení? Všimněte si, že v médiích se moc neobjevujou a celkově o nich není moc slyšet. Navíc jak stojí v jejích stanovách:
Ve shodě s posláním a cíli klub odmítá zasahovat do oblasti náboženské, morální a politické.

Také se mi zdá, že se moc nepletou do ekonomických zájmů nějakých větších obchodních společností, apod.
hafca

#65 Příspěvek od hafca »

Před několika lety vyšel Samsung s pračkou, která měla mimo jiné program, kde se nějakým způsobem používalo stříbro ve formě nanočástic. Nějakým řízením osudu jsem byl vybrán k testování téhle pračky. Jestli to opravdu fungovalo jsem zjistit nestačil. Pračka byla pořád rozbitá, story jsem popisoval tady http://www.ebastlirna.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=299930#299930.
Je fakt, že to dávají i do lednic, tak na tom asi něco bude.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Atlan

#66 Příspěvek od Atlan »

Hydrawerk píše:ROFL http://www.e-r.cz/cs/obchod/novinky/tva ... a-bocanova
V tomto případě se nepoužívá pro náhon bubnu velmi známý a problematický řemen, ale tzv. krokový motor je přímo na bubnu. Tento způsob uložení umožňuje pračce provádět zcela nové pohyby bubnu (drhnutí, filtrace, valivý pohyb, volný pád, houpavý pohyb, pohyb pádem.), praní je pak mnohem rychlejší a účinnější.
Kéž by to byla pravda...

Zase tak vela praciek sme nemali od tatramatky az po ten zazrak direcdrive, ale u prvych 2 ziaden problem s remenom nebol, teda bol ked sa rozsypalo lozisko zacal smykat, po oprave chpdi dalej. Som zvedavy ako skonci directdrive, ked natecie voda do cievok a elektroniky.... Ale jasne predsa treba po 5 rokoch zase novu.... Ach jo.
jao

#67 Příspěvek od jao »

Hydrawerk píše:
jao píše:Je to banda platených trollov.

Nějaký zdroj, prosím? Kým by měli být placení? Všimněte si, že v médiích se moc neobjevujou a celkově o nich není moc slyšet. Navíc jak stojí v jejích stanovách:
Ve shodě s posláním a cíli klub odmítá zasahovat do oblasti náboženské, morální a politické.

Také se mi zdá, že se moc nepletou do ekonomických zájmů nějakých větších obchodních společností, apod.

Aj keď to sem nepatrí, no keď už som bol oslovený, úplne náhodou info nahttp://energieupramene.blogspot.sk/2013/03/sisyfos-proti-vede.html
Svoje skúsenosti a dôkazy po tomto článku sú už asi zbytočné.
keemo

#68 Příspěvek od keemo »

Atlan:na pohon udajne davaju zaruku 10 rokov... nie vsak na vykonovu elektroniku ku_vy :D niekto neviem ci tu z fora alebo kde uz cakal na motor neviem ako dlho (v zaruke)... myslim ze mal prerusene jedno z vinuti na statore...

BTW,tiez mi preslo niekolko pracok rukami,vsetky mali remenovy nahon a nikdy s nimi nebol problem...
Hydrawerk

#69 Příspěvek od Hydrawerk »

Ten článek je strašně dlouhý. http://www.sophia.sk/sites/default/file ... i_vede.pdf Nepřečetl jsem ho celý. Hnutí Sisyfos vystupuje mj. proti tomu, co se nedá vědecky dokázat, nebo to odporuje současným vědeckým poznatkům. Současná věda samozřejmě není neomylná... Ale myslím, že Sysifovci mnoho škody nezpůsobí.
cabernet

#70 Příspěvek od cabernet »

Neviete prosim oznacenie 2ks lozisko a 1 ks gufero ( resp. KIT) bubna pracky Whirlpool AWO/C 6304?
Dakujem.
Tomikt

#71 Příspěvek od Tomikt »

pro svařenou vanu 5kg/6kg ložiska 6203 (40x17x12) a 6005 (47x25x12) a gufero 40x55x8.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“