MH7490
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si někdy něco vytáhnout, když to má zahnutý vývody v prokoveným otvoru. Ucvakneš u pouzdra, pak srovnáš do roviny a vytáhneš za strany spojů.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Kremik píše:ZdenekHQ > Aha, tak to pak asi jo. Takové jemné štípačky nemám, aby vlezly do těch malých mezer. Když už jsem musel, řezal jsem to takovým minikotoučkem jakoby do miniflexy. Ale to fakt velmi zřídka.
Pokud je to zapajene s zahlymi vyvody na desce s uzouckymi pady vyrobene z materialu komunisticke kvality, o vypajeni se ani nepokousim. Brusnym kotouckem zabrousim do stredu pouzra a odbrousim tak chip a novy obvod pripajim shora na puvodni.
Kdysi jsem měnil 7106 v multimetru, nad ní byl display, narval jsem tam ještě i patici. Ovšem té 7106 jsem musel zvrchu část ubrousit, tlačila na display. Display nad ní byl trošku nakloněn, pro lepší čtení, tak stačilo brousit jen z jedné strany.
To byla tenkrát oprava... Jsem myslel že vyměním jen ten IO, nakonec jsem pak postupně vyměnil všechny čtyři co tam byly, zřejmě někdo měřil odpor pod napětím.