5G
Moderátor: Moderátoři
Pre ostatných len upresním, že podstatná je prvá hodina záznamu, v ktorej hovorí odborník z SAV. Druhá hodina je skôr voľné filozofovanie s nejakým aktivistom.
A ešte môj odatok k téme:
Asi najlepšou ukážkou netepelných účinkov "neionizujúceho" elektromagnetického žiarenia na chemické reakcie je klasická fotografia.
Tohle je klasická mantra dezinformátorů. Mainstream vám lže a zatajuje, my nezávislí vám říkáme pravdu. A následuje agitka KGB nebo Qanonusamec píše:Tak sa krm propagandou z mainstreamu, keď nie si schopný a ochotný rozlišovať informácie od dezinformácií.
Fotografie je reakcí na světlo, čili záření mnohem kratších vlnových délek než standardní rádio.
samec píše:Tak sa krm propagandou z mainstreamu, keď nie si schopný a ochotný rozlišovať informácie od dezinformácií.
Pre ostatných len upresním, že podstatná je prvá hodina záznamu, v ktorej hovorí odborník z SAV. Druhá hodina je skôr voľné filozofovanie s nejakým aktivistom.
No jasne, do konspiracnich kanalu chodi jen sami odbornici
Ale abys nerek, mam tu pro tebe tip. Uz i modni znacky nasly diry na trhu a vyrabeji ksiltovky z alobalu. Si ji kup a 5G resit nemusis
https://gomez.cz/cz/product/calvin-klei ... k60k607346
A čo to mení na mojom tvrdení? Podľa mainstreamu je to stále "neionizujuce" žiarenie.xsc píše:Fotografie je reakcí na světlo, čili záření mnohem kratších vlnových délek než standardní rádio.
S tou frekvenciou to nie je také jednoduché. Napríklad pri 100kHz cez teba môže bezpečne pretiecť 10x vačší prúd, ako pri 50Hz. Nie je to nejaká jednoduchá lineárna závislosť. S elektromagnetickým žiarením je to rovnako. Sú frekvencie, ktoré majú špecifický vplyv. A práve o tom tam hovorí ten odborník z SAV.
Ja tu od nikoho nechcem, aby pravidelne sledoval "konšpiračné" weby. Ja som tu dal link na konkrétne video s konkrétnymi informáciami. Ale zatiaľ sa nikto nevyjadril k obsahu, len k forme. A typická mantra slniečkárov, že všetko na "konšpiračných weboch sú hoaxy. Len je divné, že mnohé správy v mainstreame sú na "konšpiračných" weboch s dvojtýždňovým predstihom.
Pokud jde o frekvence okolo 5GHz, tam přece už dávno účinky známe. Vždyť to není nic nového. Obsluha radaru, mikrovlných tras taky ví, kam se nemá lízt a při jaké vzdálenosti a intenzitě už se nic neděje. U 5G se bavíme o intenzitách řádově menších.