Dobrý den,vlastním tento dvd rekorder a mám jej právě měsíc po záruce a objevila se mi u něj tato závada.Při přehrávání dvd se rekordér na okamžik vypne a opět naskočí,zhasne displej jako bych jej odpojil od sítě tak na 1 vteřinu a opět se zapne do režimu standby.Po zapnuti opět funguje.Totéž se mi stává při zaznamu filmu na disk.Je to nepravidelné,jednou to udělá třebas po 5minutách provozu a pak hraje dvě hodiny bez problému a někdy naopak,odehraje třebas nebo nahraje dvě hodiny zaznamu a jakoby se restartuje.Je to celkem nepravidelná závada.Setkal se někdo s vás s takovouhle závadou?Netuším co bych měl proměřit netuší někdo z vás co to muže dělat?Děkuji předem moc za vaše názory.
Takže si pánové myslíte,že to opravdu bude dělat samotný laser?Nebo mám zkusit ještě vyměnit pro jistotu všechny kondenzátory ve zdroji?Já jsem vyměnil zatím jen ten TL431,a ten hlavní kond co je na primáru 47uf/400V a ješte ten u toho vykonového STR ten byl 22uf/50V.Ten obvod hřeje parádně,plošný spoj a ta deska je přímo načernala.Tak co myslíte má cenu zkusit vyměnit ještě kondenzátory na sekundární straně zdroje co kdyby náhodou?Nebo to raději nechat na díly a neztrácet čas?
tak ako je písane v predošlom príspevku, skús vymeniť tie kondy v celom zdroji , poprípade vymeniť TL 431 a nechat to na dlhších vývodoch. raz mi to v jednom kusku pomohlo ale v dalsích troch nie. určite to pomôže aspon zdroju. človek by sa až čudoval ako pečú skoro všetky IO v týchto mašinách pri play alebo rec. No tak skus a ked nepomôže tak už jedine na sučiastky.
Budu-li moci, tak nepřijdu, ale nebudu-li moci, pak určitě přijdu