EL. kytara

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
TuTi_fruTi

EL. kytara

#1 Příspěvek od TuTi_fruTi »

Zdravim, mam doma el. kytaru ale nejak zatim nemam penize na kombo atd...ale doslechl jsem se že jde hrat i přes PC...nezna neko nejaky programek. ktery v PC funguje jako MULIEFEKT ,,,setkal uz jsem se i z programam ktere to umely ale muslel jsem to nejdrive do PC nahrat a potom teprve upravit ..potreboval bych to okamzite..ze vstupu na vysup z efektem....predem dikes za rady..;)
bubo10

#2 Příspěvek od bubo10 »

Především musíš mít zvukovku s minimálním zpožděním (latencí). Tyto zvukovky většinou mají vlastdní DSP a cenově jsou někde kolem 4000,-.
Pak si můžeš ztáhnout demáč - je jich moc ( zkus časopis Muzikus - tam najdeš hodně inspirace) a můžeš tvořit. Jenom nevím, jestli to nestojí víc než malé kombíčko s procesorem.
Třeba Nashavile hraje hezky - na vstupu má lampu a cena 4000,-. Behringer má za tu cenu tranzistor se slušným procesorem.
Doufám, že nekoukáš hned po profi aparátu za 30t. To bys neměl tak amatérské dotazy.
miroja

#3 Příspěvek od miroja »

Ja mam aj teraz v PC este stale Sound Blaster Live! . Syn kdesi pred rokom (dvomi-tromi)? spalsil nejake neofic. ovladace alebo patche a dokazal vtedy na nej rozbehat nejaky efektovy soft online. Bohuzial, viac detailov ja neviem.
Odpovědět

Zpět na „Software“