AVEX VM6570 - kam patri drot?
Moderátor: Moderátoři
Stefan31
Stefan31
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Podla schemy ide napatie z baterie aj na dosku zdroja, kde je aj RTC. Skutocne to tak je. Od vecera do rana cas vydrzal. Ale opakovane mi to zblblo, ked som po odpojeni napajania meral napatie baterie - bud sa hodiny resetovali uplne, alebo aspon zmenili na uplne iny cas.
Pocet nabehanych hodin je 0, pretoze sa to asi uklada do SRAM zalohovanej bateriou. EEPROM to nema.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- ale ( a to len pre info), ak by bolo potrebné z nejakého dôvodu dať dole bubon z hlavami, tak to len za predpokladu, že sú k dispozícii vymedzovacie podložky z Mylaru, ktoré boli pribalené s novou hlavou. Bez nich spätná montáž bubna je v každom prípade zábavná a ak sa to robí prvý krát a bez nich, tak sa pri tom môže stráviť aj detstvo
.... nejaké IO by som mal mať, môžem pozrieť, ak by bolo potrebné...
Stefan31
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Stefan31
Lépe je sehnat "novou". Dá se sice vyrobit z tvrdého pružného drátu, ale je to sázka do loterie. Osobně se mi nikdy nepodařilo natvarovat pružinu tak, aby převíjení spolehlivě fungovalo oběma směry. Ale možná má někdo jiné zkušenosti.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Pruzinu som mala vonku, nerozlomila sa. Dal som ju teda naspat, zapol pretacanie a cistil sa behu izopropanolom medzikolo aj unasace. Pomohlo to, uz to ma vacsiu silu. Po namontovani vytahu to utiahne aj pasku.
E300 na zaciatku smerom dozadu sa rozbieha velmi pomaly, ale rozbehne sa.