TV SANYO 2147 - Zužuje sa obraz

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dolac

#31 Příspěvek od dolac »

Anonym píše:Chceš mi naznačit , že můj příspěvek o Rubínu 714 je snad návod na chov ledních medvědů na Sahaře ?
Zdravím Ivan

Ivan, neviem čo ma Rubín 714 spoločné so SANYO 2147 ??? Tvoj príspevok je naozaj skôr ako ten návod na chov medveďov.

geco píše:Ivan rýpe,protože zná,ale ten kterého se to týká,se zbytečně rozčiluje.Žádný učený z nebe nespadl a nic nepřijde samo.Stačí změnit pohled na věc a nezabývat se o vlastní /dotčené/ ego.

Keby Ivan vedel, ako hovoríš, tak by aj niečo normálne poradil. Nestalo sa.
Geco, nezaoberám sa vlastným ego, ale ide tu o princíp. Podľa základných pravidiel na fóre by sa OT príspevky nemali písať a to z viacerých dôvodov: Napr. zbytočne zaberaš web priestor, otravuješ ostatných svojími jalovými odpoveďami a taktiež predpokladám, že veľa užívateľov fóra nečíta príspevky s veľkým množstvom odpovedí, nakoľko asi predpokladajú, že na otázku už bolo zodpovedané. Podobne to robím aj ja a zo zásady nečítam témy kde je viac OT príspevkov. Ak je vlákno zatrepané dvadsiatimi OT príspevkami, je väčší predpoklad, že sa tu autor otázky poriadnej odpovede už nedočká.
Ak chce niekto iba zabíjať čas prázdnymi rečami, nech sa páči, máme tu možnosť použiť SZ, ale to by sa musel Ivan asi najskôr zaregistrovať.
Myslím že som sa vyjadril jasne a k tejto téme som povedal už všetko. Ďalej sa tu už nebudem vyjadrovať.
Návštěvník

#32 Příspěvek od Návštěvník »

Ivan, neviem čo ma Rubín 714 spoločné so SANYO 2147 ??? Tvoj príspevok je naozaj skôr ako ten návod na chov medveďov.

Co mají společného ? Buzení pilou , korekce lin. , kor.ampl. , tranz. konc. stupeň (v jednom případě "A" v druhém "B") , řízení posuvu ss proudem , 24V napájení , přímou synchronizaci .
Vlastně , když to sečteš , tak vlastně nic .
Zdavím Ivan
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“