Elektronický regulovatelný transformátor KHT-6021 - schéma
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To tak dopadne, když takové zosobněné sebevědomí, vlítne do cizího prostředí a přikládá svému vstupu větší důležitost, než jakou skutečně má.
To zhmotněné sebevědomí si nepřipustí, ani na moment, že zrovna ono by mělo zapotřebí, užívat kouzelná slovíčka.
Ta, co otvírají skoro všecky dveře. A nedojde mu, že to je většinou ono, to sebevědomí, kdo přišlo žádat pomoc.
Direktivním stylem seřadí svoje požadavky, jak by měl vypadat kompletní, po bodech očíslovaný, instantní návod zdarma. Předem odstřelí případné námitky zkušenějších, třeba ohledně nedostatku odbornosti, nebezpečnosti počínání, či rentability.
Takových už bylo tady i jinde - a ještě bude. Dnešní, do zletilosti dorůstající, ti jsou ještě sebevědomější i arogantnější.
Ještě budeme čumět, stejně jako já, u té trafiky
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Prostě JÁ TO CHCI A VY MĚ TO MUSÍTE DOTLAČIT, OD TOHO TADY JSTE! Jediný s čím nejde souhlasit je ta drzost lázeňskejch veverek - na rozdíl od tohohle pomatence ty mlsný zrzky nikomu nenadávají ...sinclair píše:No to taky, ale hlavně nevěděl, co vlastně dělá. Ale ultimativně chtěl přesný rozpis postupu, jak to opravit.
Když mu bylo naznačeno, že s těmito znalostmi by se v silnoproudu neměl vrtat, začal být drzý jak lázeňská veverka.