Uprava Music 70
Moderátor: Moderátoři
Uprava Music 70
Idem upravovat tento legendarny hybridny zosik chcem vyhodit predzosilnovace a vhodit tam daky lampovy preamp/ziadne hybridy/.
Koncak necham povodny. Na koncaku je vstup 550 mV? Opravte ma prosim ak sa mylim!!! Nechcem narobit viac skody ako osohu. Poradte mi prosim daky vhodny lampovy preamp ak mate niekto skusenosti v tejto oblasti /moze byt aj z AR/ Dobre by bolo aby pasoval na dane napatia na povodnom trafaku. A vstup preampu by bolo dobre na el gitaru co je asi 15 mV
-
Návštěvník
V předzesilovačích pro kytaru se elektronky používají pro jejich charakteristické zkreslení.
Na netu najdeš mnoho schémat originálních lampových zesilovačů.
V Amaterském Radiu 2/2004 je schéma elektronkového zvuku s OZ , ale to jsem zatím nezkoušel. Ale určitě bych tam dal jiné OZ než TL072
Anonym píše:Poměrně dobře je to popsané v modrém ARadiu 6/2003.
V předzesilovačích pro kytaru se elektronky používají pro jejich charakteristické zkreslení.
Na netu najdeš mnoho schémat originálních lampových zesilovačů.
V Amaterském Radiu 2/2004 je schéma elektronkového zvuku s OZ , ale to jsem zatím nezkoušel. Ale určitě bych tam dal jiné OZ než TL072
omluva ,to byl můj příspěvek, zapoměl jsem se přihlásit
ještě se tím zabývá modré Amatérské Radio 1/1991
-
Humbuck
pole(zavinac)centrum.sk ja take veci robievam a poradim ti. Mam vela overenych schem. Dost ich bolo aj v AR. _Hladaj 2 -3 roky dozadu serial lampy v rockovej hudbe. ak chces kukni dake moje vyrobky na http://lampac.kvalitne.cz/ ale mam tam len kusky do roku 2003 odvtedy som toho spravil viac.