Aktuálně Česká pošta
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak kdybych to zkusil ještě třeba 20000krát, tak bych se dočkal proškolení všech, což?
Už ani balík do ruky není D+1, u doporučeného za 50,- může být doprava týden, ale ne, za 13,50 to chceš mít přímou cestou z letiště až domů. Zásilkovna taky rychle zjistila, že ta poslední míle je nejvíc peněz a nejvíc problémů.
Behemot píše:... i přes jasný usvědčení kvíčaly ze lži, kdy mi statisticky 90 % zásilek vod rejžáka PŘELETÍ VOLE PŮL PLANETY ze skladu až sem za tejden, a tady to smrdí další 1-3 tejdny ...
Víš Behemonte, Ty máš asi problém s pochopením psaného textu. Psal sem doručení, ne přílet do ČR. "Vyclení " a následné doručení mi v součtu pak těch do těch 10 dnů zapadá jen skutečně velmi vyjímečně. O co méně jsi racionální o to více jsi zbytečně agresivní.
Psal sem to právě proto, že mám zkušenosti i s posíláním mnoha zásilek vnitrostátně právě Čp a vidím, že v průměru jsou to min 2 celé pracovní dny. Z Ali těch věcí mám doručeno hrubě pře 500 (včetně skladů Pl, Belgie, Španělsko...) a nikoho zde zbytečně nenapadám. Spíš se vždy snažím poradit
Edit:včera psal, že na poště byl, ale ani se nezeptal, viděl, že si jiní vyzvedávají balíčky a on nic. Je to matla.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele: