Podivnosti u C4 Picasso za mlhy
Moderátor: Moderátoři
Podivnosti u C4 Picasso za mlhy
Co to může sakra být? Vlhkost v nějakým konektoru? To by ale asi trvalo dýl než 10 km. Navíc po mytí motoru Wapkou to nikdy neudělalo.
Nebo ta hromada sond kolem HDI motoru hodí za vysoký vlhkosti nějakej stav, kterej řídící jednotka vyhodnotí jako poruchu? To bude asi blbost, co? Může tohle vůbec odchytit chybovej log auta?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
To bude asi stejnej problém jako popsal misocko.
Karle, kdyby to byl nějakej konektor v motorovým prostoru, tak by to Wapka navodila taky a možná by se toho tam naflákalo ještě víc.
Asi se na to vybodnu když to zatím udělalo 3 x v průběhu tří let a dá se tu chvíli jet na manuál.
Sandál, je to sice frantík už 12 let starej ale kromě tohodle a nedotažených šroubků na kabelovým rozdělovači nad baterkou před rokem tomu nikdy nic s elektrikou nebylo. Vím co měl za problémy s elektrikou příbuznej s první verzí stříkací Ochcávky, tam nikdy nevěděl, jestli dojede. Ono jak se zrovna urodí. Pažout 405 měl taky elektriku ještě po 20 ledech v pohodě. Zato Xsary, když začínala sériová sběrnice, to prý bylo peklo.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
Celeron píše:Sandál, je to sice frantík už 12 let starej ale kromě tohodle a nedotažených šroubků na kabelovým rozdělovači nad baterkou před rokem tomu nikdy nic s elektrikou nebylo. Vím co měl za problémy s elektrikou příbuznej s první verzí stříkací Ochcávky, tam nikdy nevěděl, jestli dojede. Ono jak se zrovna urodí. Pažout 405 měl taky elektriku ještě po 20 ledech v pohodě. Zato Xsary, když začínala sériová sběrnice, to prý bylo peklo.
No, popravdě já jsem rád, když se auta se..ou protože mě to od noveho roku živí