Youtube nejde zvuk
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše:Jestli to dělá i v Explodéru/Edži netuším, nepoužívám ani jeden ...
To se hned pozná znalec. Pochybuju, že v Exploreru ještě nějak použitelně YT rozjedeš...
Tak jsem to vyzkoušel (Win 8 64 bit) a ani hovno. Edge (ten "chromium based") na stejném železe normálně a bez problému.
Mám aktuálně W8.1 a Explodéra nepoužívám v podstatě co mám svůj vlastní komp - od roku 2007, kdy jse "jel" na W-XP SP3. Celou dobu používám Operu s občasnýma výjimkama (někdy kvůli zabudovaným pluginům Opera prostě ne a nevezme web, kterej se jí nelíbí), kdy sáhnu po Firefoxu nebo Chromákovi. Míval jsem jednu dobu na zkoušky i jabkový Safari nebo Maxthon, ale zůstal jsem u Opery. Proto můžu tvrdit, že nemám jak s Explodérem, tak s Édžem prakticky žádný zkušenosti - asi jako můžu tvrdit, že mám prakticky nulový zkušenosti s řízením autobusu ...Hubert_79 píše:EKKAR píše:Jestli to dělá i v Explodéru/Edži netuším, nepoužívám ani jeden ...
To se hned pozná znalec. Pochybuju, že v Exploreru ještě nějak použitelně YT rozjedeš...
Tak jsem to vyzkoušel (Win 8 64 bit) a ani hovno. Edge (ten "chromium based") na stejném železe normálně a bez problému.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ty 8.1 jsou takové Windows na dvou třetinách cesty od sedmiček po desítky