Vrtačka má označení S1J-AJ10-10, je kupovaná v Polském obchodě Biedronka v Milowke, na internetu o ní skoro nic není proto se obracím na vás zda jí někdo vlastníte nebo jste jí někdo již opravoval, zda je to normální to zahřívání, možná že už ten akumulátorek je nějaký vadný, nevím.
Akumulátorová bruska-problém s akumulátorem
Moderátor: Moderátoři
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Akumulátorová bruska-problém s akumulátorem
Vrtačka má označení S1J-AJ10-10, je kupovaná v Polském obchodě Biedronka v Milowke, na internetu o ní skoro nic není proto se obracím na vás zda jí někdo vlastníte nebo jste jí někdo již opravoval, zda je to normální to zahřívání, možná že už ten akumulátorek je nějaký vadný, nevím.
chce to podívat se pořádně z různých úhlů
a pod osvětlením z různých úhlů . . .
ale hlavně změřit jednotlivé články.
přijde mi, že jeden je divný a tak se nabíjení ani nemůže ukončit.
také by měl změřit napětí na článcích při nabíjení.
také měřit napětí nabíječky naprázdno, bez nabíjených článků je k ničemu . . .
- jardafiala
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
ok1hga píše:fotky pěkný,
ještě jsem dej fotku desky ze strany spojů
a detail IO tak, aby byl čitelný nápis . . .
Jj, dával jsem jí sem ale je asi povolen limit pouze 5-ti fotek tak se nevešla tak ji dávám nyní spolu s detailem toho IO (foceno přes hodinářskou lupu). Na tom IO skutečně není žádný nápis, kontroloval jsem to opět nyní při denním světle na slunci tou hodinářskou lupou.
V noci jsem ještě měřil napětí na akumulátorku při nabíjení a bylo 11,86V, když jsem po hodině jej odpojil a měřil na něm přímo napětí tak bylo 10,66V. Celá baterie je ve smršťovačce a nechtěl jsem jí rozřezávat neboť doma nemám tak velkou ale již jsem objednal. Takže když jsem opravil ten upadlý vývod tak jsem dal akumulátorky nazpět do obalu a zacvaknul (jsou tam 4 západky a děsná práce to dostat ven) ale budu muset toto opět podstoupit abych mohl změřit jednotlivé články.
- hajeklubos