Zkušenosti s Acer notebooky
Moderátor: Moderátoři
Zkušenosti s Acer notebooky
Jediný co je momentálně dostupný je Acer Aspire 5 Pure Silver. Láká mi na něm to, že se dá přidat ještě jeden disk a má hliníkové šasi.
Jen nevím, jak na tom Acer je se spolehlivostí a případným servisem nebo reklamacemi. Nebo mám ukecat osobu blízkou ať počká pár měsíců na nějaké HP? Tedy za předpokladu, že u HP je výdrž, servis a reklamace o něco lepší.
- pocitujlasku
Acer aspon co mam reakcie od znamych za poslednych par rokov je celkom v pohode, na bezne domace pouzitie.
Pre zaujimavost, do firmy sa par rokov dozadu kupilo 30 notasov HP ProBook. 10 z nich islo obratom na reklamacku, lebo sa nedali ani len zapnut, aj ked boli v nabijacke par hodin. Ta znacka isla strasne kvalitou dole.
A kutilmile - nelituju tě
Kdo má dobrý oči a nevadí malá obrazovka(dotyková), rozhodně ho doporučuju. Nechá se splašit kolem 10k, což je slušný, protože nový prý stál okolo 60ti k.
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
EKKAR píše: Dřív dělala takový monstra snad akorát šikmácká Toshiba a ušácký IBM a Dell, ale jak je to teď, když z IBM je číňanský Leh0vno ...
Karle, takové notebooky dělal a stále dělá Panasonic. Jenže to nejsme v cenové hladině kolem 20 tisíc.
Panasonic notebooky (a ne ty military odolné) mi prošly prackama tři (jeden stále mám) a vždy šlo o nadprůměr. Ne třeba nejvýkonnějšími komponenty, ale provedením.
Opravdu jde jen o reálné použití NB. Pokud bude fungovat jako opravdový NB, tzn. bez připojení na síť a jdoucí jen na baterku, tak ten cenový rozdíl pozná rychle každý. Jestli ale bude nahrazovat stolní PC, tzn. připojený furt přes adaptér, s přídavnou myší, případně s klávesnicí a monitorem, tak má smysl jen ten, že bere výrazně méně místa a dá se normálně přenést v tašce nebo schovat do trezoru. Ten příplatek za provedení v kvalitnějším obalu a lepší baterky se v tom případě ztrácí velmi rychle a vyjde to stejně jako ty levnější.
Rozlišoval bych spíše čipovou sadu a grafický čip, případně procesor. Tam je rozdíl dost velký ve spolehlivosti, podle toho, jak dlouho to vydrží než přestane grafika fungovat.
- pocitujlasku
radek89 píše:pocitujlasku píše:velmi zle skusenosti s HP - odisiel tyzden po zaruke.
A to kdysi uměli vyrábět slušné měřáky.Neuvěřitelné kam se dostali...
Veru, ja som si dovtedy myslel, ze hp su kvalitnejsie, a proBook aj nieco vydrzia. Ale dnes uz je to fakt jedno aka znacka, a zacinam sa orientovat podla toho, kto ma aky servis