Bych si přisadil, ale všeci přítomní digitálisti už mají navostřený zobáky nás uklovat
Rozhlasová reklama - jak se bránit
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
-Vyzkouším mít puštěné rádio jen hodinu, pak hodinu ticha a tak to pořád střídat. Starý, ale funkční čas. spínač už mám připraven. Za čas poreferuji jak to působí na člověka a na únavu;-)
A myslím, že spásou pro mě nebudou ani internetová rádia. Asi jsem ještě nenarazil na ten správný stream, nebo co.
Ja to počúvam aj pri práci, hudba, ktorá neurazí, mne sa dobre počúva. Naviac tu nie sú otravné reklamy ani vykecávačky otravných moderátorov.
ronoda píše:A mám to do teď. Polovička reklamních sraček. Úžasné! Doporučuji.
Já jsem se dostal až tomu, že rádio poslouchám tak hodinu za měsíc.
Asi přesycenost. Nejvěší tolerance byla k ČRo Vltava, pořady s Matznerem jazz a tak, nebo časné ranní Partitury s hypnotizující Zatloukalovou, čili nadčasový Händel Bach a tak.
Vltava je už dost zasekaná sebestřednými kydy bezradných humanitních převzdělanců, dopoledne se nedá poslouchat ani minutu.
trochu se dá chvílema ještě ČRo Jazz ze streamu, občas tam pustí zajímavé nápadité album, samozřejmě bez reklam pokud člověk toleruje co pět minut ohlášení stanice otravným sloganem, který je po páté a po tisící nasírající a hlavně zbytečný. Který manažerský kokůtek tohle zavedl, by zasloužil zbičovat, když to rádio za 90 let existence nikdy nepotřebovalo.
jinak se tenhle stream dá poslouchat do doby, než tam pustí soudobého paumělce, s nějakou skladbou kde se točí 20 minut na třech chrčivých tónech saxofonu, v hallu jako kráva, což má asi symbolizovat uměleckou hloubku nebo co.
ronoda píše:Tak podávám raport. Střídání hodina hudby a hodina ticha jsem nevydržel ani týden. Tak jsem to změnil na půl hodiny a půl hodiny. A mám to do teď. Polovička reklamních sraček. Úžasné! Doporučuji. Jen jsem musel vytáhnout jinou "strojovnu" bez standby. Vřele doporučuji, stáhnout bezduché reklamy na polovičku stojí za to;-)
Uběhl další měsíc a dobrý, všem doporučuji. Opravdu si na to člověk v pohodě zvykne. A za celou směnu (u mě od osmi do osmi) je člověk mnohem méně unavený, a v tichých půlhodinkách si člověk přemýšlí o svém,
nebo mnohem víc přemýšlí nad práci. Přeci jenom zvuk zaměstnává mozek ať chceme nebo ne.