Brother E550 delka stitku podle delky textu

Tato sekce je určena pro diskusi o dílenském vybavení, tedy o nářadí, pomůckách a přípravcích, převážně tedy povahy mechanické, nikoliv elektrické

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
termit256

Brother E550 delka stitku podle delky textu

#1 Příspěvek od termit256 »

Jak nastavim u teto tiskarny v rezimu znaceni kabelu (stitek se omota kolem kabelu a vznikne takovy praporek) delku stitku automaticky podle delky textu. Kdyz delam dlouhy popis a nebo jen 1 mistne cislo, musim to pokazde nastavovat a trefovat rucne, coz je dost pruda.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Přeji ti hodně úspěchů - mám v práci asi stejnou tiskárnu, vždy s tím bojuju. Nejčastěji vidím na displeji "Text is too long".
A hlavně obdivuju, jak to plýtvá s páskou (příliš velké okraje).
Naposledy upravil(a) Michal22 dne 14 bře 2021, 00:51, celkem upraveno 1 x.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Sandal

#3 Příspěvek od Sandal »

Je to strašný, je to strašný. Mám podobnou tiskárnu a jak to výrobce myslel, jsem nikdy nepochopil. Potřeboval jsem oštítkovat rozvaděč a bylo to peklo. Nejdřív to strašně plýtvalo páskou, pak mi to zase dělalo moc malý písmena, pak moc velký, pak zase vylezlo 10cm pásky navíc úplně zbytečně a došla páska. To mě už tak naštvalo, že jsem z toho vytrh baterky a hodil do šuplete a ještě hodně dlouho to tam bude.
kejki

#4 Příspěvek od kejki »

A udělat to na počítači a uložit do paměti je nepohodlné? Jen se ptám.
Odpovědět

Zpět na „Dílenské vybavení, nářadí, pomůcky, přípravky“