Oprava televizora FUNAI - nesvieti standby

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od otakarv »

Zaky píše: Druhá věc je bezpečnost a tu je potřeba brát vážně. Protože i když ponecháme stranou legislativu, je třeba si uvědomit, že každý, kdo pracuje na věcech spojených se sítí, jí sem tam prostě schytá a je potřeba při tom mít slušnou šanci, že to nebude rána poslední.

Čistá svatá pravda, jenom doufejme že pro tazatele opravdu nebyla poslední.
Snad má jenom nějaké jiné povinnosti a vrátí se s vysvětlením.
mi-ro

#32 Příspěvek od mi-ro »

Mě to přijde absurdní, upozorňovat stále někoho, kdo se vrtá v televizi, na možnost úrazu elektřinou. Má papíry na hlavu? Nemá. Jeho boj. To bychom za chvíli mohli upozorňovat, aby při opravě televize neklopýtl.
..to bude jen ňákej odpůrek
PotPalo

#33 Příspěvek od PotPalo »

Ono je varovanie napísané na zadnom dekli priamo na tej TV, takže varovať druhý krát ani nieje treba.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
p32

#34 Příspěvek od p32 »

Mám dojem, že dotyčný tazatel už dávno zapomněl, kde je nějaká EB. A karavana jde dál ... :lol:
Už se na to vykašlete, kdyby něco opravdu chtěl, tak se už ozve. Nenapsal ani, odkud je, ale stěžovat si, že nikdo v okolí není, to umí. Včera jsem dal do regálu desky ze stejného TV Funai, protože to vidím, že bude asi z velké dálky. Budou se hodit někomu jinému určitě víc. :wink:
mitis

#35 Příspěvek od mitis »

Caute chalani, kopnutie elektrinou nebolo a telku sa mi uz nepodarilo opravit :) budem sa venovat opravam ktore su trocha jednoduchsie a nevyzaduju tolko merania (vcera tepelny odpor na rure, minuly tyzden vymena akumulatoru v strojceku - odpajkovanie a napajkovanie nimh aaa).

Niekedy sa mi ale postasti opravit aj nieco taketo vacsie ale na viac ako jednoduche merania momentalne nemam znalosti. Tak snad nabuduce budem mat viac odhodlania :)
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“