Jakou autobaterii
Moderátor: Moderátoři
Jinak Dánové, Norové a Švédi se počítají mezi SKANDINÁVCE, mají například i společnou leteckou společnost SAS a počítají se mezi "severní germánský národy". ještě k nim patří Islanďani a obyvatelé severních ostrovů, jako jsou třeba Lofoty.
A kutilmile - nelituju tě
Je to jednoduché, oficiální distributor jsou Němci asi jako u německého másla v Lídlu, ale výrobce je utajený stejně jako u toho másla, co se vyrábí v Polsku a balí v Německu nebo přesněji balí do obalu s německými kontakty.
Já bych to vše zkrátil tak, že pokud někdo věří značce Banner, tak může plně věřit i této značce. I tak bych si ověřil tzn. datum výroby a délku záruky a informace od uživatelů tohoto výrobku. U baterie je spíše důležitější její opravdové "čisté" složení, protože podle toho taky vydrží. Určitě znáte ty originál baterky v hodinkách, co vydržely klidně i 3-5x déle než potom ty opravdu originální od výrobce, co se tam daly potom. Já mám v herce baterku devátý rok a je kupodivu rozměrové "menší", tzn. nová může být klasické (větší) velikosti. A jede furt.
p32 píše:Je to jednoduché, oficiální distributor jsou Němci
To mas odkial? V Nemecku ta znacka neexistuje:
http://www.google.com/search?q=bjorn+ba ... e&tbm=isch
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Hape píše:V Dacii Logan MCV 1,5dCi 55kW mi odešla originál baterka 60Ah 600A...
Uvažuju že novou bych koupil s větším startovacím proudem, co by se ještě vešla do kastlíku, rezerva tam je.
Chci jí koupit v Auto Kelly...
Nakonec jsem koupil EXIDE Premium 77Ah 760A, velikostí do kastlíku akorát, větší už by tam nešla. Baterie z výroby vydržela 8 let, tak tahle by snad mohla taky.
Na chytrolíny v Auto Kelly jsem se vykašlal, jednak kvůli těm nesmyslům co mi tvrdili a druhak kvůli ceně, nákupem jinde jsem ušetřil oproti nim cca 1700Kč.
Za část ušetřených peněz jsem koupil CarClever monitor baterie s bluetooth, který přenáší sledované údaje do mobilu. Docela šikovná i funkční věc. Ale běh obslužného programu v mobilu na pozadí více vyčerpává jeho baterku. Asi ho budu muset nějak umravnit.