Vypadá to, že to je G5 Hackintosh.
Přerostlej Ajfoun
Moderátor: Moderátoři
Přerostlej Ajfoun
Vypadá to, že to je G5 Hackintosh.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ale zato první počítadlo, co má uvnitř papírovou dokumentaci.
Je v tom:
Power Mac G5 Quard 2,5GHz, 4,5GB RAM
PPP modem, Bluetooth, 2x Ethernet, AirPort, DVD R/W, HDD Samsung 500GB, 2 x zvukovka, (Burr Down PCM3052 a Crystal CS84), FireWire, Nvidia GeForce 6600. .
Systém Mac OS X 10.5.8 Darwin 9.8.0
Potom je potřeba být opravdu opatrný.
A co se dívám na ty fotky, tak už to mžná prolíná?
Umístění zdroje je fakt na prd, zlatý ATX bedny...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A kutilmile - nelituju tě
🤐 Steve, v tý G5 je kromě tyhle dvoučerpadlový vodárny dalších 7!!! ventilátorů 80-90 mm průměr.
Ale to není všechno, je to připojený očkama pod inbusy s pětihranem!! kterej má uprostřed vystouplou jehlu!!
Zlatej šikmovokej soudruh nebo dítě.
Pak už šla vodárna s procesorama vyndat. Ty lana 6 mm² nejsou jen větráky ale hlavně měniče procesorů. Tak se Steve trochu omlouvám.
Blok procesoru váží skoro 7 kg.
Zdroj ale zatím vyndat nešel, muselo se odšroubovat kupa páskových propojů mezi zdrojem a základovkou. Ale zdroj stejně nešel vyklonit a vytáhnout, musela ven i základovka.
No a rozdeklovanej zdroj viz fotka. To jsou asi tak tři PC zdroje v kupě. Viditelně ani čuchometrický nic v poškozenýho není. Zítra to vemu kompresorem. Doufám, že přijdu na to jak základovka zapíná zdroj. Jinak je to proudová šílenost. 5 a 3,3V je každej 30A a 12V je dokonce 45A.
Kdybych to neměl na stole a někdo mi o tom vyprávěl, tak neuvěřím. Jak s takovýmhle přístupem dokázali doletět na Měsíc, tak to nějak nechápu.