Tesla B100, při reprodukci zkresluje

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kentan

#31 Příspěvek od kentan »

Já vím, osobně mě překvapuje, že to po těch letech nějak přetáčí a hraje.
Ono ani nejde oto udělat z toho nový stroj. Ale aby to majiteli relativně poslouchatelně hrálo a nahrávalo. Má to spíše jako takovou nostalgii. A má ktomu spoustu pásek. Sem tam si něco nahrát, pustit. A zase uložit do skříně.
Až na jeden špatný C, kvůly kterému nenahrával jeden kanál. A upadlému GND u vstupního 5din. Je elektricky po letech plně funkční. Mechanika vždycky ,,nějak,, hrát snad bude.
BOBOBO

#32 Příspěvek od BOBOBO »

Přehrávat bude , dobře nahrávat ne .
TheLastUnicorn

#33 Příspěvek od TheLastUnicorn »

Servis magneťáků jako takových je náhodou zábava. Když jsem před několika lety míval hafo času, zrenovoval a opravil jsem jich tak třista kusů. Na většinu západních strojů lze sehnat z gumových věcí všechno, protože se to vyplatí. Těch různých B77, RT707, GX620, TC377 atd. je totiž ve světě velký počet kusů...a tak některé firmičky pořád vyrábí řemínky, repasujou kladky atd.
Problém je ta naše nešťastná Tesla, na kerou nelze sehnat obložení mezikol, spojky, brzdy, kvalitní řemínky...tedy vlastně žádný spotřební mechanický díly. Takže tu a tam ještě udělám nějaký ten stroj, ale s Teslama už lidi posílám řadu let pryč.
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Habesan »

A nezkusil jsi některou z těch firem oslovit, jestli by vyrobila i něco pro Teslu ???
(Když už ty firmy vědí jak takové díly vyrobit tak, aby vyhověli v přístrojích západních značek, tak by snad Teslu taky zvládli.)
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
rnbw

#35 Příspěvek od rnbw »

Ked zaplatis 1000 kusov, tak ti urcite niekde nieco vyrobia.
TheLastUnicorn

#36 Příspěvek od TheLastUnicorn »

Asi tak. Nevím ale, proč bych to dělal. Nikdo mi to nezaplatí. Dávno nejsem nadšenec Tesly, abych do toho vrážel svý peníze pro dobro někoho jiného.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“