Vtipy, vtipné články a odkazy V
Moderátor: Moderátoři
Jo, a povídání o autech dostalo samostatné vlákno,
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem psal výživnej mail, že si platím čt, a ne fejsbůk, abych se dozvěděl, kdo zas kde honil bobra či nějakýho ptáka. Na čas ubrali, ale pak to vyprchalo.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Znám to tam, je to v těchhle místech - https://mapy.cz/s/gepaletuso a už jsem to tam musel asi 2x objíždět kolem Tesca a klatovský mlíkárny právě kvůli zaseknutýmu náklaďáku s velkým nákladem. A docela mi to připomíná profláknutej "11 foot 8 inches bridge" (3m 55,6cm) v Durhamu v Severní Karolíně - ten už sice od listopadu 2019 má "12 foot and 4 inches" neboli byl vyzvednut o 8" na celkovou podjezdní vejšku 3m 75,92cm - ale to je skoro přesně jako ten klatovskej (podjezdní vejška 3,7m). Jen v těch Klatovech není na most namířeno několik kamer z nejrůznějších úhlů, aby nahrály každýho troubu, kterej to i přes na silnici předřazený výstražný označení zkusí "třeba to vyjde" ...
A kutilmile - nelituju tě
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
A kutilmile - nelituju tě
- patrikvarga
Mladá žena z Pardubíc sa evidentne rozhodla, že sa zahrá na malé dieťa. Pravdepodobne si spomenula, ako chodila v čase detstva s rodičmi na nákupy. Mladú ženu zaseknutú vo vozíku museli doslova vystrihnúť až privolaní hasiči. "Zásah sa našťastie skončil bez zranenia a my veríme, že dievča už rovnakú vec znovu neurobí... tytyty!!!," napísali na sociálnej sieti záchranári.